Přejít k hlavnímu obsahu

TP-Link CRP: Oba týmy Zetka jdou do finále

18. 9. 2017 | 23:29 Clash Royale
Po měsíci v základní fázi přichází poslední část TP-Link Proleague. Ze zhruba sedmdesáti týmů, které se pokoušeli do ligy probojovat, zbývá nyní poslední čtveřice. Ta se utká v následujících dvou týdnech nejen o prizepool a ceny, ale i o pozici nejlepšího týmu u nás.UPDATE: Po dnešních duelech známe finalisty TP-Link Proleague. Zetko.Emerald a Zetko.Sapphire se utkají příští týden o titul! 
Výchozí obrázek

Po měsíci v základní fázi přichází poslední část TP-Link Proleague. Ze zhruba sedmdesáti týmů, které se pokoušeli do ligy probojovat, zbývá nyní poslední čtveřice. Ta se utká v následujících dvou týdnech nejen o prizepool a ceny, ale i o pozici nejlepšího týmu u nás.


UPDATE: Po dnešních duelech známe finalisty TP-Link Proleague. Zetko.Emerald a Zetko.Sapphire se utkají příští týden o titul!


 

Mezi nejlepší čtveřici se dostali celky {#Slovenská Republika} Zetko.Sapphire, {#Slovenská Republika} Zetko.Emerald, {#Česká Republika} Ice Cream eSport a {#Česká Republika} Inaequalis.

Pravděpodobně to nejsou týmy, které většina fandů na začátku ligy čekala, nicméně konkurence byla vskutku velká. Každopádně každý z těchto týmů ma před sebou dva poslední zápasy v lize, které určí jejich konečné pořadí.

Inaequalis {#Česká Republika}
vs.{#Slovenská Republika} Zetko.Emerald

Petráček
Adu222
123hai
Chief Lukas
Holimak
mamarman


 

Holdrin
Mára Škvára
bRoCk
Synek
Pepis

1
19. 9. 18:00
3

Ice Cream eSports {#Česká Republika}
vs.{#Slovenská Republika} Zetko.Sapphire

Dandar
danoboss
Pogboom
Lotr sniper
H4PKY

 

Radves
Kuseq
HulkSk
Stančis
ace

2
19. 9. 19:00
3

V prvním semifinále se střetnou Zetko.Emerald proti Inaequalis. Inae je jediným ze čtveřice týmů z předchozí sezóny, který se probojoval do nynějšího playoff. Cestu ale neměl jednoduchou a ze skupiny postoupili z druhého místa. Jestli na neporazitelnosti Zetko (dříve ZeS) týmů něco změní se uvidí. A to nejen v tomto zápase.

Druhé semifinále totiž proti sobě postaví Zetko.Sapphire a Ice Cream eSports. Druhý jmenovaný tým se mimochodem stal katem eSuby i Inside Games.

Kdo postoupí do finále a kdo bude bojovat "pouze" o třetí místo? To se dozvíme již dnes večer. Zápasy uvidíme opět od 18:00 v podání {#Slovenská Republika} FiFqa a {#Česká Republika} Horaczia.