Přejít k hlavnímu obsahu

TP-Link CRP: Zetko.Emerald triumfují!

26. 9. 2017 | 19:44 Clash Royale
Poslední den TP-Link Proleague přichází! Nejlepší čtveřice týmů v lize dnes uzavře téměř dva měsíce trvající soutěž, která spatřila téměř stovku tuzemských celků. O tom, kdo se utká v posledních dvou zápasech již bylo rozhodnuto, kdo se stane šampiónem se ale rozhodne již dnes večer. UPDATE: Zetko.Emerald si bez větších problémů poradili se svými kolegy ze Zetko.Sapphire a stávají se vítězi TP-Link Proleague! Třetí místo nakonec berou ICE Cream eSports.
Výchozí obrázek

Poslední den TP-Link Proleague přichází! Nejlepší čtveřice týmů v lize dnes uzavře téměř dva měsíce trvající soutěž, která spatřila téměř stovku tuzemských celků. O tom, kdo se utká v posledních dvou zápasech již bylo rozhodnuto, kdo se stane šampiónem se ale rozhodne již dnes večer.


UPDATE: Zetko.Emerald si bez větších problémů poradili se svými kolegy ze Zetko.Sapphire a stávají se vítězi TP-Link Proleague! Třetí místo nakonec berou ICE Cream eSports.



 

Minulý týden jsem mohli vidět souboje čtyř účastníků playoff. {#Slovenská Republika} Zetko.Emerald, {#Slovenská Republika} Zetko.Sapphire, {#Česká Republika} Ice Cream eSports{#Česká Republika} Inaeqaulis se utkali o postup do finále.

Z výhry se nakonec radovali oba Zetko celky a finále tedy nabídne "týmový" souboj, zatímco o třetí místo se utkají Inaequalis a Ice Cream eSports.

Inaequalis {#Česká Republika}
vs.{#Česká Republika} Ice Cream eSports

Petráček
Adu222
123hai
Chief Lukas
Holimak
mamarman


 

Dandar
danoboss
Pogboom
Lotr sniper
H4PKY

0
26. 9. 18:00
3

Zetko.Sapphire {#Slovenská Republika}
vs.{#Slovenská Republika} Zetko.Emerald

Radves
Kuseq
HulkSk
Stančis
ace

 

Holdrin
Mára Škvára
bRoCk
Synek
Pepis

0
26. 9. 19:00
3

A nehraje se o málo. Všechny týmy čeká už jen jediný zápas, který rozhodne o velikosti jejich výhry a především rozhodne o tom, kdo žádnou nezíská. Čtvrtý tým totiž bude muset odejít s prázdnou. Naopak vítěz si odnese 5 000 Kč a čtveřici TP-Link Archer C3200 routerů, o kterých jsme vás informovali dříve.

Rozdělení výher:

  • 1. místo - 4 500 Kč + 4x TP-Link Archer C3200 router
  • 2. místo - 3 000 Kč
  • 3. místo - 2 000 Kč

Zápasy začínají zítra od 18:00. Nenechte si ujít vyvrcholení první týmové ligy u nás!