Přejít k hlavnímu obsahu

TSM s novou CS:GO sekcí

20. 1. 2016 | 16:00 Counter-Strike 2
Americká organizace Team SoloMid oznámila novou CS:GO sekcí zhruba dvě měsíce poté, co je opustila velmi úspěšná dánská sekce okolo Finna "karrigana" Andersena.Novou CS:GO sekci tvoří tři Američiani, dva Kanaďané a americký coach. Jádro týmu tvoří dva zkušení hráči SEMPHIS a FNS. Semphis působil v týmech compLexity a Cloud9 a FNS naposledy v týmu CLG, kde hrál i další člen týmu mladý talentovaný hráč autimatic. Zbytek sestavy tvoří dva bývali hráču méně známého týmu DENIAL SicK a vice.
Výchozí obrázek

Americká organizace Team SoloMid oznámila novou CS:GO sekcí zhruba dvě měsíce poté, co je opustila velmi úspěšná dánská sekce okolo Finna "karrigana" Andersena.

Novou CS:GO sekci tvoří tři Američiani, dva Kanaďané a americký coach. Jádro týmu tvoří dva zkušení hráči SEMPHIS a FNS. Semphis působil v týmech compLexity a Cloud9 a FNS naposledy v týmu CLG, kde hrál i další člen týmu mladý talentovaný hráč autimatic. Zbytek sestavy tvoří dva bývali hráču méně známého týmu DENIAL SicK a vice.

Semphis, Zdroj: hltv.org

Kromě pěti hráčů ještě sekci doplňuje coach Soham "valens" Chowdury, který hrál také v compLexity se SEMPHISEM a FNS. Hráčskou kariéru ukončil na konci listopadu minulého roku. První turnaj, kde budeme moci TSM vidět, bude americká předkvalifikace na major MLG Columbus, která bude v sobotu.

Současná sestava Team SoloMid:

{#Kanada} Kory "SEMPHIS" Friesen
{#Kanada} Pujan "FNS" Mehta
{#Spojené státy americké} Timothy "autimatic" Ta
{#Spojené státy americké} Daniel "vice" Kim
{#Spojené státy americké} Hunter "SicK" Mims

{#Spojené státy americké} Soham "valens" Chowdhury (coach)

Zdroj: TSM.gg
Štítky: TSM