Přejít k hlavnímu obsahu

TV Czech Quake #1 - House of Decay

27. 4. 2010 | 20:19 Všechny hry
mIRC: #QL.czVrabčákQCZ Tube
Výchozí obrázek
mIRC: #QL.czVrabčákQCZ TubeQuake Bookwww.Quake.cz
Czech Quake > LIVE @ PlayZONE TV < Quake zEro
OwnedBASEGuideQuake Liveid Software

Je to až neuvěřitelné, ale máme za sebou pilotní díl pořadu Czech Quake Live, který odstartoval toto pondělí ve svém živém přenosu z pražského studia PlayZONE.TV

Pořadem Vás provázela dvojice {#Česká Republika} Baru "Swaye" Forstová a {#Česká Republika} Pavel "Hawr1x" Kymla. Ve studiu jsme přivítali {#Česká Republika} Tomáše "zEro" Bojanovského, který nám řekl svůj názor na Quake Live z pohledu zarytého hráče Counter Strike 1.6 a rozhodně doporučil Instagib.

Po hrubém nástřelu do webu QuakeLive.com jsme si představili mapu House of Decay a vyhlásili soutěž o Frag měsíce. Svétlé okamžiky z Vaší hry očekáváme na centrálním emailu czechquake-[at]-gmail-[tecka]-com s nadpisem: "FRAG - čas ve hře" a přiloženým záznamem hry.

Diváky jsme upozornili na blížící se soutěže Czech Quake TDM League a Bigfoot & Ozone Cup. Na straně druhé jsme oznámili výsledky turnaje Fairies Session a Republic of Gamers na ESL.

Na své si přišli i příznivci Fragmovies, když se na Vašich obrazovkách proháněli nejlepší hráči světa bojující o titul ve světovém poháru z pohledu {#Česká Republika} Lubomíra "Silu" Šilana a jeho Colossea.

V komentovaném zápase jsme měli možnost sledovat výkony dvojice předních českých hráčů, {#Česká Republika} Petra "myN" Nohela a {#Česká Republika} Miloše "Zubb" Zubala. Vše na mapě Furious Heights ve finálovém zápasu ESL RoG #3, který se uskutečnil v neděli 25.dubna.

Mapu Furious Heights si prosvištíme v příštím díle pořadu.

Czech Quake Live představil ceny ve svých několika soutěžích, o jejichž znění se můžete dočíst v sekci BASE tohoto článku. Všechny mají společné to, že se jich můžete účastnit jak na serveru Quake.cz, tak na PlayZone.cz a výsledky budou vyhlášeny pro každý web zvlášť na konci druhého dílu našeho pořadu.

Zároveň Vám tímto přikládám Soutěž 4: Kde se v pořadu stala chyba?
- Výherce pořadu obdrží Plnou Palbu
2x pálka, 2x klíčenka, 2x karty, 4x Svítítko + 2x potítko, 2x propiska

Nápověda: V rubrice Map Guide jsme představili hřiště s přiléhavým názvem House of Decay. Právě zde došlo k chybě, o které jste se mohli přesvědčit na vlastní oči a jejíž odpověď nám zasílejte na email czechquake-[at]-gmail-[tecka]-com. Odpověď pošlete s titulkem: DECAY

Jubilejní první show chyběla určitá aviváž a celkově byl lazen na konfrontační notě. Kromě cenných rad, jak nakládat s Ultimátním Svítítkem jsme se dozvěděli Hawr1xův názor na efektivitu chovu ovcí v České republice a z úst Barunky jsme zjistili co bude zEro dělat na 1.máje a prozradili mullDieho "malé tajemství."

ENJOY!

Za epesní kabátek show děkujeme {#Česká Republika} Lukáši "Cuky" Weinerovi a {#Česká Republika} Lubomíru "Silu" Šilhanovi

Své připomínky, nápady a rekace pište přímo k záznamu prvního dílu a my se těšíme na viděnou u druhého Czech Quake Live, který odstartuje 10.května v 18:00 na PlayZONE.TV