Přejít k hlavnímu obsahu

Tween se stává TOP2 hráčem uplynulého roku

2. 4. 2015 | 22:40 TrackMania 2 Stadium
Slovenský hráč stáje eSuba Red Bull Racing Tween se umístil v žebříčku dvaceti nejlepších hráčů za loňský rok na druhém místě.Tým eSuba patří ve světě TrackMania už dlouhé roky ke světové elitě, ačkoli nemá na svém kontě tituly z týmových soutěží, tak díky individuálnímu talentu Hakkiho a následně Tweena získává jedno ocenění za druhým. Poslední roky právě Marek 'Tween' Pacher na tratích hry od Nadea zastiňuje Erika 'HakkiJr' Leštacha a jeho dalším oceněním je "TOP2 hráč roku 2014".
Výchozí obrázek

Slovenský hráč stáje eSuba Red Bull Racing Tween se umístil v žebříčku dvaceti nejlepších hráčů za loňský rok na druhém místě.

Tým eSuba patří ve světě TrackMania už dlouhé roky ke světové elitě, ačkoli nemá na svém kontě tituly z týmových soutěží, tak díky individuálnímu talentu Hakkiho a následně Tweena získává jedno ocenění za druhým. Poslední roky právě Marek 'Tween' Pacher na tratích hry od Nadea zastiňuje Erika 'HakkiJr' Leštacha a jeho dalším oceněním je "TOP2 hráč roku 2014".

Marek Tween Pacher

Tweenův talent a tvrdá práce vynesla tohoto osmnáctiletého slovenského hráče TrackManie na špici scény, bohužel zatím ne na jejích absolutní vrchol. Tweenovi totiž do sbírky chybí největší titul a to z Electronic Sports World Cup, na kterém Tween skončil třikrát těsně druhý!

Tohle druhé místo i v roce 2014 mu společně s vítězstvím na Gamers Assembly ve Francii nestačilo na zisk zlaté pozice v žebříčku "TOP 20 of 2014" od portálu mania-actu.com. Ačkoliv ještě není znám vítěz, tak je v podstatě jasné, že titul hráče loňského roku si odnese Kanaďan a vítěz ESWC z posledních dvou let - Carl-Antoni 'Carl Jr.' Cloutier.

Nyní už je třeba jen doplnit, že Tween není jediným hráčem naší scény v tomto žebříčku. Na osmnácté místo se díky svým výsledkům probojoval Michal 'Flyer' Vo, který oproti Tweenovi, Hakkimu či KubaYzovi není tolik známý, i tak je tohle ale velkým úspěchem!

1. místo{#Kanada} Carl-Antoni 'Carl Jr.' Cloutier11. místo{#Švédsko} Kalle 'frostBeule' Videkull
2. místo{#Slovenská Republika} Marek 'tween' Pacher12. místo{#Nizozemsko} Koen 'Koenz' Schobbers
3. místo{#Nizozemsko} Tim 'Spam' Lunenburg13. místo{#Norsko} Peter 'znik' Skarstein
4. místo{#Francie} Benjamin 'Kronos' Suzenne14. místo{#Francie} Dylan 'Zack' Delhaye
5. místo{#Velká británie} Andy 'Sabre' Wilson15. místo{#Nizozemsko} Robert 'Tamarillo' Crone
6. místo{#Německo} Dennis 'Massa' Løtze16. místo{#Německo} Fabian 'beat' Kuehn
7. místo{#Rakousko} Michael 'PokeR' Neuhold17. místo{#Rumunsko} Ördög 'Royal' Botond
8. místo{#Francie} Yoann 'YoYo' Cook18. místo{#Česká Republika} Michal 'Flyer' Vo
9. místo{#Norsko} Fredrik 'Bergie' Bergmann19. místo{#Belgie} Dennis 'Scrapie' Heinen
10. místo{#Francie} Titouan 'OmnipotZ' Le Maner20. místo{#Estonsko} Sander 'Sandder' Kuusik

Ještě jednou gratulujeme Tweenovi i Flyerovi, že hodiny strávené hraním TrackManie přinášejí své ovoce! Doufáme, že v přístím žebříčku to bude alespoň o kousek ještě lepší!

Štítky: eSuba, Flyer, tween
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.