Přejít k hlavnímu obsahu

Tým Braggadocio se stěhuje do Gunrunners

7. 4. 2018 | 12:54 Counter-Strike 2
Sestavě dosud působící pod názvem Braggadocio se podobně jako dalším domácím týmům v posledních dnech podařilo najít oficiální působiště, kterým se stává organizace Gunrunners.Pro známé jméno na poli domácích organizací to není letošní premiéra, bohužel prvotní pokus byl po stříbru UNIZA Masters a následném odchodu trojice hráčů do Aliquis neúspěšný. V pátek večer byla oficiálně oznámena nová akvizice pěti CS:GO hráčů v čele s Janem 'pr0meth' Ramšákem.
Výchozí obrázek

Sestavě dosud působící pod názvem Braggadocio se podobně jako dalším domácím týmům v posledních dnech podařilo najít oficiální působiště, kterým se stává organizace Gunrunners.

Pro známé jméno na poli domácích organizací to není letošní premiéra, bohužel prvotní pokus byl po stříbru UNIZA Masters a následném odchodu trojice hráčů do Aliquis neúspěšný. V pátek večer byla oficiálně oznámena nová akvizice pěti CS:GO hráčů v čele s Janem 'pr0meth' Ramšákem.

Právě hráč, kterému se v únoru podařilo postoupit do elitní Division 1 česko-slovenské FPL, dal před několika týdny dohromady sestavu hvězd právě druhé divize. Jeden individuálně nadaný hráč vedle druhého, avšak takřka nulové zkušenosti. To se postupem času změnilo a v sestavě se udály dvě změny. Nejprve se k týmu připojil Dominik 'arsen' Zouhar a v neposlední řadě i Lukáš 'capseN' Koláčný, se kterým se po V4 Future Sports Festivalu přestalo v Dark Tigers počítat.

Svoji premiéru si nová sestava Gunrunners zažila již na včerejším XPG turnaji v rámci MČR, kde bohužel v osmifinále nestačila na rovněž novou akvizici NecroRaisers. Do 1. COOL ligy se klukům ještě jako Braggadociu postoupit nepodařilo, ale důležitou bude dnešní kvalifikace do jarní sezóny Hitpoint Masters, kde v boji o 6 postupových slotů figurují jako jeden z 16 účastníků.

Nynější sestava Gunrunners.AOC:

{#Česká Republika} Jan 'pr0meth' Ramšák
{#Česká Republika} Kristian 'Scratchie' Pánek
{#Česká Republika} Jan '0hhcean' Fiala
{#Česká Republika} Dominik 'arsen' Zouhar
{#Česká Republika} Lukáš 'capseN' Koláčný

Štítky: Gunrunners
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.