Přejít k hlavnímu obsahu

Tým Doge House se připojuje ke Cloud 9 HyperX

26. 6. 2014 | 19:49 Hearthstone
Je mi potěšením vám oznámit, že jeden z nejslavnějších Hearthstone týmu Doge House se připojuje k Cloud 9 HyperX. Tento tým disponuje těmi nejsilnějšími Hearthstone hráči na světě a právě tato pětka se nyní stává součástí známé organizace Cloud 9 HyperX.Všechny tyto hráče můžete skoro každý den sledovat jak streamují a sledovat jejich umění v akci. Mnoho z nich nejen pravidelně dobývá legendary rank žebříčku, ale také se účastní všemožných online i offline turnajů, kde mnohdy okupují nejvyšší příčky.
Výchozí obrázek

Je mi potěšením vám oznámit, že jeden z nejslavnějších Hearthstone týmu Doge House se připojuje k Cloud 9 HyperX. Tento tým disponuje těmi nejsilnějšími Hearthstone hráči na světě a právě tato pětka se nyní stává součástí známé organizace Cloud 9 HyperX.

Všechny tyto hráče můžete skoro každý den sledovat jak streamují a sledovat jejich umění v akci. Mnoho z nich nejen pravidelně dobývá legendary rank žebříčku, ale také se účastní všemožných online i offline turnajů, kde mnohdy okupují nejvyšší příčky.

0

Vedení organizace Cloud 9 je samosebou nadšené, že může mít pod svými křídly tak výjimečný team a udělá všechno proto, aby se týmu v budoucnu dařilo ještě lépe než dosud.

“Být profesionálním team byl vždy náš sen. Když jsme vytvořili tým Doge House, tak jsme věděli, že to je pouze otázkou času než se připojíme k některé ze známých organizací.“

řekl k přestupu Marcin 'Gnimsh' Filipowicz, kapitán Teamu Cloud 9 Hearthstone.

Bohužel hráč týmu Doge House, Artoisis se teď k týmu nemůže přidat, avšak je s týmem velmi blízce spojen a těší se na jeho budoucí úspěchy ve stále se rozvíjející Hearthstone scéně.

Nynější sestava Hearthstone sekce Cloud 9 HyperX:

{#Polsko} Marcin 'Gnimsh' Filipowicz – Polsko
{#Spojené státy americké} Cong 'StrifeCro' Shu – Amerika
{#Spojené státy americké} Rumay 'Hafu' Want – Amerika
{#Německo} Jan 'ek0p' Palys – Německo
{#Ukrajina} Aleksandr 'Kolento' Malsh – Ukrajina

Zdroj: cloud9.gg
Štítky: Cloud 9, Doge House