Přejít k hlavnímu obsahu

Tým RUHES představuje novou CS:GO sestavu

5. 4. 2017 | 19:40 Counter-Strike 2
Organizace RUHES, která na tuzemské scéně působí od nového roku, si pod svá křídla bere CS:GO sestavu, která bude nově oblékat barvy právě této organizace.
Výchozí obrázek

Organizace RUHES, která na tuzemské scéně působí od nového roku, si pod svá křídla bere CS:GO sestavu, která bude nově oblékat barvy právě této organizace.

Dvacetiletý majitel týmu Martin Šetlík se rozhodl o vytvoření této organizace na přelomu roku a postupem času se domluvil společně s kapitánem CS:GO sekce Leošem "z1ki" Zikmundem na vzájemné spolupráci. Právě kapitán týmu z1ki by měl být tím nejzkušenějším z celé pětice, jelikož má za sebou několik odehraných LAN akcí a působil taktéž v týmech jako Fearless-Sharks nebo NecroRaisers.

„Ahoj, chtěl bych vám představit naši novou sestavu, kterou jsem začal skládat na přelomu roku. Hledal jsem hlavně hráče, co mají potenciál a chuť hrát. Hrajeme spolu něco málo přes měsíc a zatím je nasazení od hráčů maximální. Naše cíle jsou vysoké, ale nic není hned. Budeme se snažit probojovat na LAN turnaje v CZ/SK a v budoucnu i na zahraniční. Náš největší cíl pro rok 2017 je dostat se na MČR. Chtěl bych poděkovat všem sponzorům, díky kterým se sejdeme za pár dní na prvním bootcampu před nadcházející lankou Y-Games na Slovensku,

 vyjádřil se kapitán týmu Leoš "z1ki" Zikmund.

„Já jsem Martin "fleX" Šetlík a jsem majitelem týmu RUHES. Jsme na scéně od 01.01.2017, takže nový tým. Důvod k vytvoření RUHES byl prostý, v ČR se dělá profesionální scéna špatně a to ji sleduji od roku 2009. Naše multigamingy nedávají hráčům to, co potřebují. A proto jsme se s Leošem "z1ki" Zikmundem rozhodli udělat nový tým. Sponzory jsme si na začátek našli skvělé, kluci už jsou vybavenými dresy, se kterými pojedou na Y-Games. Máme vlastní gaming house, což nám strašně moc pomohlo a posunulo dále. Za chvíli budou kluci podepisovat smlouvy a budou mít nějaké "drobné" na měsíc. Snažím se na to jít trochu jinak a začíná se to projevovat. A přesně takto by to mělo chodit všude. Pokud chcete mít profesionální tým, chovejte se tak k nim,

vyjádřil se majitel týmu Martin Šetlík.

Současná sestava týmu RUHES:

{#Česká Republika} Leoš "z1ki" Zikmund
{#Česká Republika} Adam "Syntax" Zaiter
{#Česká Republika} Jan "RIPenzie" Šrám
{#Česká Republika} Alex "efajt" Pisarik
{#Česká Republika} Josef "traxX" Mrvík 

Zdroj: ruhes.eu
Štítky: RUHES