Přejít k hlavnímu obsahu

UG tričko i pro tebe

OBJEDNAT UG TRIČKO Určitě jste mě nebo jiné členy admin týmu viděli v UG tričku. Konečně jich máme dostatek i pro hráče a vy si ho můžete zakoupit. Nehledejte za tím žádný super business. Jejich prodej nám spíše zaplatí několik dalších, které dáme do soutěží. Jde o vytvoření komunity UG, kdo nás má rád a chce nás i jakkoliv podpořit, může to udělat právě touto formou.
Výchozí obrázek

UG trička

OBJEDNAT UG TRIČKO

Určitě jste mě nebo jiné členy admin týmu viděli v UG tričku. Konečně jich máme dostatek i pro hráče a vy si ho můžete zakoupit. Nehledejte za tím žádný super business. Jejich prodej nám spíše zaplatí několik dalších, které dáme do soutěží. Jde o vytvoření komunity UG, kdo nás má rád a chce nás i jakkoliv podpořit, může to udělat právě touto formou.

Připraveny jsou pro vás tři velikosti M, L a XL. Jen pro ilustraci, já např. používám velikost L, takže XL doporučím jen silnějším a větším postavám. V případě velkého zájmu můžeme vymyslet i jiné barevné variace nebo jiný model trička (košile, s límečkem atd.).

 

UG tričko

Podmínky prodeje:

Cena trička všech velikostí je 350,- Kč s DPH + poštovné.
Nakupovat mohou pouze registrovaní uživatelé na webu.Vyplňte pravdivými údaji objednávkový formulář. Povinné údaje jsou označené červenou hvězdičkou.Vaše objednávka bude ověřena telefonicky a sdělíme Vám, v jakém termínu zboží dodáme.Pokud se bude jednat o uživatele, který si v minulosti zboží nevyzvedl, případně vyplnil nepravdivé informace, může být objednávka zrušena.

Doručování:

Zásilky jsou doručovány prostřednictvím České pošty na dobírku. Platíte tedy při převzetí zásilky na Vaší poště či při doručení zásilky k Vám domů.Cena poštovného a balného pro zákazníky z celé ČR je 50,- Kč s DPH. Pro slovenské 120,- Kč s DPH (přepočítáváno dle aktuální kurzu Sk).
Pokud preferujete platbu převodem z účtu, napište to do Poznámky k objednávce. Pověřenou osobou budete kontaktováni pro více informací.
Pokud je zboží skladem, je dodací lhůta do 3 pracovních dnů (SVK do 5ti dnů). V opačném případě budete o termínu informováni.

Vrácení zboží a reklamace:

Reklamační řízení se řídí standardním Reklamačním řádem České republiky.Řízení trvá 30 dní od přijetí zásilky do odeslání zásilky. Zboží Vám může být opraveno, vyměněno, mohou být vráceny peníze či může být reklamace neuznána.Reklamaci uplatňujte vždy ihned po vyskytnutí se závady. Na pozdější reklamace nemusí být brán zřetel.S reklamací se obraťte na soptik@united-games.cz.Pokud dojte ke znehodnocení produktu při přepravě poštou, musí objednavatel daný problém řešit ihned při přebrání balíčku na poště. Vše musí být řádně prokázáno (zasláním fotografie, účtenky, kontrolního ústřižku od ČP) a po domluvě bude zaslán produkt nový.

Ochrana dat:

Všechny vyplněné údaje ve formuláři slouží pouze pro zprostředkování zboží. Nejsou poskytovány žádným třetím osobám.

Několik ilustračních fotografií z akcí, kde jsme tričko měli na sobě :)

http://united-games.cz/?q=node/4009
http://united-games.cz/?q=node/3998 http://united-games.cz/?q=node/3994 http://united-games.cz/?q=node/3800http://united-games.cz/?q=node/3921