Přejít k hlavnímu obsahu

UGT z pohľadu faB jckl

1. 10. 2007 | 15:48 Counter Strike 1.6
Vše začalo již ve čtvrtek a ne až v pátek..... Vše začalo ve čtvrtek, zhruba o půl osmé večer, kdy fary konečně dorazil po menším, skoro dvouhodinovém, zdržení ke mě domů. Naložili jsme moje věci a vydali se na hlavas pro již docela promrzlého kupa, který tam už nějakou tu hodinku čekal a na první pohled nejevil známky života, BL kámo. Dali jsme na hlavasu v Brně s kupem ještě cigárko a vydali se na cestu. Po chvilce na dálnici jsme v protisměru potkali kolonu stojících aut, jež se táhla snad dvacet kilometrů, nechtěl bych. Holt někdo strávil páteční volno doma,nebo třeba na chatě, LANce a někdo zase na dálnici :D.Asi po dvou hodinách cesty se z faryho vyklubal diskant a začal nám v autě pouštět hrozný vály, což vyústilo v to, že jsme přejeli sjezd a vesele si zajeli do Prahy, kterou jsme se naštěstí po pár zakázech odbočení dostali zase zpět na dálnici směr Teplice. Kolem půlnoci jsme konečně dorazili do Litoměřic a vyložili PC a šli na pivo. Po návratu zpátky jsme znechuceni pohledem, kolik zbývá zesíťovat stolů, natáhnout kabelů a tak různě, raději takticky odešli ven na cigaretu a přes sklo sledovali jak se tam šest lidí snaží udělat onu síť. Během jejich práce jsem se stihl seznámit s pařany z faB jež jsem ještě osobně neznal, adminy UG a dalšími lidmi. A že to těm pracantům uvnitř šlo docela od ruky, vydrželi docela dlouho a až kolem šesté hodiny ranní šli spát. Já si mezitím co oni pracovali nastavil PC a šel spát taktéž někdy kolem šesté. Po vydatném dvouhodinovém spánku mě probudil tuším habas nebo unzo. Nejsem si jistý, protože jsem si je zaprvé celý turnaj pořád pletl a zadruhé jsem toho přes ty sklopený víčka moc neviděl. K ránu bylo skoro vše takzvaně ready a začli přijíždět první lidi. Každý poznal k snídani výbornou chuť toastu od manželek těch nejvyšších - Těmi nemyslím kupa a geniuse, ale skalárka se Soptíkem. V pátek kolem poledne byla hala již docela hustě obsazena, během odpoledne pak přijel zbytek týmů a přesně na šestou dorazili jako poslední fu.sk.Proběhl zápis týmů a jednotlivců. Každý dostal klíčenku na krk a připíchl si k ní svou kartičku, kde byl napsán jeho nick a hra v které zde bude soutěžit. Kolem sedmé měl být oficiální výkop, avšak steam za velké podpory od padajícího internetu byl proti. Vše se zhruba o hodinu posunulo a Soptík pronesl uvítací řeč. Po další půlhodině vypadalo vše ready, až na pár vyjímek, a šlo se hrát.
Výchozí obrázek


Vše začalo již ve čtvrtek a ne až v pátek.....

Vše začalo ve čtvrtek, zhruba o půl osmé večer, kdy fary konečně dorazil po menším, skoro dvouhodinovém, zdržení ke mě domů. Naložili jsme moje věci a vydali se na hlavas pro již docela promrzlého kupa, který tam už nějakou tu hodinku čekal a na první pohled nejevil známky života, BL kámo. Dali jsme na hlavasu v Brně s kupem ještě cigárko a vydali se na cestu. Po chvilce na dálnici jsme v protisměru potkali kolonu stojících aut, jež se táhla snad dvacet kilometrů, nechtěl bych. Holt někdo strávil páteční volno doma,nebo třeba na chatě, LANce a někdo zase na dálnici :D.
Asi po dvou hodinách cesty se z faryho vyklubal diskant a začal nám v autě pouštět hrozný vály, což vyústilo v to, že jsme přejeli sjezd a vesele si zajeli do Prahy, kterou jsme se naštěstí po pár zakázech odbočení dostali zase zpět na dálnici směr Teplice. Kolem půlnoci jsme konečně dorazili do Litoměřic a vyložili PC a šli na pivo. Po návratu zpátky jsme znechuceni pohledem, kolik zbývá zesíťovat stolů, natáhnout kabelů a tak různě, raději takticky odešli ven na cigaretu a přes sklo sledovali jak se tam šest lidí snaží udělat onu síť. Během jejich práce jsem se stihl seznámit s pařany z faB jež jsem ještě osobně neznal, adminy UG a dalšími lidmi. A že to těm pracantům uvnitř šlo docela od ruky, vydrželi docela dlouho a až kolem šesté hodiny ranní šli spát. Já si mezitím co oni pracovali nastavil PC a šel spát taktéž někdy kolem šesté. Po vydatném dvouhodinovém spánku mě probudil tuším habas nebo unzo. Nejsem si jistý, protože jsem si je zaprvé celý turnaj pořád pletl a zadruhé jsem toho přes ty sklopený víčka moc neviděl. K ránu bylo skoro vše takzvaně ready a začli přijíždět první lidi. Každý poznal k snídani výbornou chuť toastu od manželek těch nejvyšších - Těmi nemyslím kupa a geniuse, ale skalárka se Soptíkem. V pátek kolem poledne byla hala již docela hustě obsazena, během odpoledne pak přijel zbytek týmů a přesně na šestou dorazili jako poslední fu.sk.
Proběhl zápis týmů a jednotlivců. Každý dostal klíčenku na krk a připíchl si k ní svou kartičku, kde byl napsán jeho nick a hra v které zde bude soutěžit. Kolem sedmé měl být oficiální výkop, avšak steam za velké podpory od padajícího internetu byl proti. Vše se zhruba o hodinu posunulo a Soptík pronesl uvítací řeč. Po další půlhodině vypadalo vše ready, až na pár vyjímek, a šlo se hrát.

Ti štastnější, kterým jel bez problémů steam, odehráli zhruba do druhé hodiny ranní základní skupiny a pak si už jen užívali alkoholu, cigaret a převážně marihuany. Ti, kterým steam nejel, si těchto pochutin užili snad nejvíce, nicméně o to dříve a hůře se jim vstávalo, aby si ony chybějící zápasy dohráli než začne playoff. Pak tam byla ještě jedna skupina lidi, konkrétně faB cs:s, ti zvládali jak hrát tak i docela intenzivně chlastat souběžně.

Skupiny byly docela v klidu odehrané, snad jen šlechta tam měla pořád problemy se steamem a tak si vzali hosta, jinak by brzdili celý turnaj. Ve skupinách naštěstí prakticky o nic nešlo. Postupovali všichni a jediné o čem pořadí rozhodovalo, bylo zda dostanete na první kolo lehčího, či těžšího soupeře.

Následující den v sobotu, se pak vstávalo něco před obědem, šlo se někam na jídlo, či na toasty od místních šéfkuchařek přímo v areálu a pomalu se začalo rozehrávat na playoff, jež tentokráte začínalo odpoledne. V playoff už o něco šlo, takže se konečně dalo sledovat jak se týmy hecují a povzbuzují. Myslím, že v tomto jsme zejména vynikali a spolu s fu.sk, maďarama a faB UG jsme se opravdu parádně hecovali a vytvořili jsme prostředí jako v kotli, za který by se nestydělo ani Dynamo Kyjev. Kdo seděl blízko kolem těchto týmů si asi Requiem od Mozarta zrovna neposlechl a u adminů se začaly objevovat první stižnosti na hluk, které byly ovšem rázem zamítnuty se slovy ''Tady seš na lanu, kamaráde, zvykej si''. Samozřejmě nechyběly problémy se steamem a netem, takže některé zápasy jak na sebe navazovaly, měly i několik hodin zpoždění, což se projevovalo únavou, ale to nic neměnilo na odhodlání každého daný zápas vyhrát. Jediný kdo za celý turnaj neměl snad žádné problémy, byli hráči COD2, trackmanie a quake 3. Někdy těsně po půlnoci se odehrály poslední zapasy v playoff, aby pak na neděli zůstaly jen GrandFinálové zápasy ze všech her. Jelikož se v neděli začínalo poměrně brzo, dopoledne, tak se i poměrně brzo, oproti dnům předchozím, šlo spát. Kdo by si taky nechal ujít finálové zápasy....

Během dopoledne a odpoledne se tedy odehrály finálové zápasy, komentované a promítané na zdi. Jedni byli šťastni, druzí zase zklamáni, ale každopádně všichni byli určitě v duchu spokojeni s touto akcí. Po každém finále proběhlo předávání cen, focení vítězů, pár rozhovorů a začlo se balit. Nemám ponětí dokdy to tam těch pár lidí uklizelo, ale jelikož už v deset večer byl skalárek na ventrile tak to snad tak hrozný nebylo a někdo jim tam snad i pomohl. My v pět vyjeli s kupem a farym na cestu zpět do Brna, po cestě sme se zastavili v MC Donalds, kde si kupo dal tak pět až šest cheeseburgerů, aby se aspoň trošku najedl než dojede domů. ''Vyhodili'' sme kupa na nádru, vyrovnali se za benál a fary mě hodil domů, a já šel konečně do sprchy, jež byla jedinou věci, co mi na UGT chyběla. Co dodat, prostě parádni LANka, doufám, že jich bude více a více.
Sláva víťezům, čest poraženým a všem díky za hru !