Přejít k hlavnímu obsahu

Ukaž skill a přidej se k 6 účastníkům MČR

21. 10. 2016 | 20:08 Vainglory
Výchozí obrázek

Vodafone Mistrovství ČR v mobilních hrách už je za rohem a hráči už jsou jistě nedočkaví. Do této skupiny budou jistě patřit naši jistí postupující, kteří prokázali své dovednosti v Samsung Vainglory lize a postup si zajistili. Mimo to se v této lize hrálo o 3x rychlonabíjecí powerbanka Samsung EB-PG930B s kapacitou 5100 mAh, mobilní flashdisk Samsung OTG 64GB a kvalitní kožený blok Samsung Galaxy Note7. To vše díky našemu partnerovi Samsung.

 

Nejvíce skillu v Championship Divizi prokázaly celky eSuba (ex-Team Dissidents) a FaIIen. Kvůli vyrovnanému zápasu se o celkové první místo, nejlepší seeding a hlavní ceny kvalifikačního MČR cyklu poperou v tiebreakeru tento víkend. Z první divize tyto dva týmy doplňuje ještě The Divergence a Team Toxic ze třetího a čtvrtého místa. Zapomínat nesmíme ani na Challenger divizi, tady s bilancí 8-1 a lepším vzájemným zápasem triumfoval tým The Suspects před BHS Patrons B. To by byla naše postupující brněnská šestka.

Na výstaviště Veletrhy Brno však máš šanci se podívat jako hráč i Ty! Šest týmů není nejvhodnější počet na turnajového pavouka, a tak jsme se rozhodli ve spolupráci s generálním partnerem Vodafone a hlavním partnerem Samsung rozšířit MČR ve Vainglory na 8 slotů. Dva nejlepší týmy doplní naše dosavadní složení na Wild Card Tournamentu, který se uskuteční v pátek 28. října a očekáváme v něm opravdu tuhé boje. Hraje se přece o Mistrovství ČR!

Registruj se ještě dnes - WILD CARD TOURNAMENT

Boje ve Vainglory budou na finálovém turnaji v Brně probíhat v pátek 4. listopadu od dopoledních hodin a do sobotního programu postoupí pouze nejlepší dva, kteří se ve velkém finále utkají na stage - MČR v mobilních hrách bude mít svoji vlastní stage, takže na světla reflektorů se může těšit vícero týmů v předchozích částech finálového turnaje. Pro ostatní hráče tedy bude celé klání pouze jednodenní, zápas o třetí místo se konat nebude. 

Konkrétní systém a detailní harmonogram zveřejníme v nejbližších dnech, ale pokud otálíte, tak byste dlouho neměli. Divoká karta je tu pouze jedna a tak si nenechte tuhle příležitost ujít!

Štítky: Vainglory
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.