Přejít k hlavnímu obsahu

uNi je zpět!

25. 6. 2007 | 00:01 uNi je zpět! Counter Strike 1.6
Pamatujete si ještě na klan unknowN illusion? Není divu, jestli už několik z Vászapomnělo. Když před více než dvěma měsíci odešla špičková Counter-Strike 1.6 sekce do klanu faberi Bellatores a následně se k odchodu připojily všechny sekce, vyjma jedné, uNi se na dlouhou dobu vypařili ze světa gamingu.Dnes je den, kdy už s klidným svědomím můžeme oznámit, že bouře uvnitř týmu skončila, vrátilo se skoro celé staré vedení, které tým založilo a vedlo během let 2005/2006 a s ním i některé sekce a další budou postupně přibývat včetně "staronové" CS 1.6.uNi.managment: Tomáš "*Martom*" Pála Petr "stulda" Štulík Jakub "jiMb0b" Trulík Tomáš "sV" Svoboda Petr "F!dg!" ŠevčíkKromě starého pětičlenného vedení, v kterém je pouze jediná nová tvář talentovanýmanager F!dg!, v klanu působí i známá a stabilní DotA sekce, jež se vrátila do uNis příchodem starých tváří. Sestava byla delší čas neaktivní kvůli maturitám, ale v poslední době ji fanoušci mohli vidět již aktivní přímo ve finále UG BenQ DotA ligy nebo finále posledního Meziherňového turnaje.uNi.DotA: Daniel "OFFak" Gorol Adam "Serja" Fasora Ondřej "Shadde" Varvařovský Martin "matu" Hoskovec Vladimír "Alckor" ChadimaDalší staronovou skvadrou v řadách uNi je Warcraft 3 line-up plný zkušených hráčů,kteří tyto klanové barvy hájí skoro všichni už od začátku klanu a to s jedinou pauzou, kdy squad dočasně hrál za projekt Illusion Pictures.uNi.W3: Martin "NoXHunter" Šmoldas Marián "Elite" Horšulák Filip "NooBs_King" Taptič Lukáš "Linubay" Novotný Patko "dArk" Bonk Michal "Arach-non" Vávra Tomáš "UnUK" SikoraPoslední a zároveň nejnovější sekcí je nový Call of Duty 2 tým, který se přidal teprvev průběhu tohoto víkendu. Je složený z mladých talentovaných hráčů, jimž by chtěl klan poskytnou potřebné zázemí pro růst jejich potenciálu.uNi.CoD2: Petr "Hawky" Žaloudek Jakub "CUBANO" Číž Tomáš "randal" Randášek Martin "barney" Kratochvíl Pavel "murphy" Martin "norb" NovotnýV brzké době samozřejmě bude zveřejněna i Counter-Strike 1.6 sekce, v níž by Vás snad neměli zaskočit žádná neznámá jména, vesměs by se mělo jednat o samé ostřílené borce.Dále se tým pokusí připravit některé zajímavé projekty, které by mohli zaujmouti návštěvníky webu a hráče. Pro více informací navštivte přímo web www.teamuni.cz.
Výchozí obrázek

Pamatujete si ještě na klan cze unknowN illusion? Není divu, jestli už několik z Vás
zapomnělo. Když před více než dvěma měsíci odešla špičková Counter-Strike 1.6 sekce do klanu cze faberi Bellatores a následně se k odchodu připojily všechny sekce, vyjma jedné, uNi se na dlouhou dobu vypařili ze světa gamingu.

Dnes je den, kdy už s klidným svědomím můžeme oznámit, že bouře uvnitř týmu skončila, vrátilo se skoro celé staré vedení, které tým založilo a vedlo během let 2005/2006 a s ním i některé sekce a další budou postupně přibývat včetně "staronové" CS 1.6.

uNi.managment:
cze Tomáš "*Martom*" Pála
cze Petr "stulda" Štulík
cze Jakub "jiMb0b" Trulík
cze Tomáš "sV" Svoboda
cze Petr "F!dg!" Ševčík

Kromě starého pětičlenného vedení, v kterém je pouze jediná nová tvář talentovaný
manager F!dg!, v klanu působí i známá a stabilní DotA sekce, jež se vrátila do uNi
s příchodem starých tváří. Sestava byla delší čas neaktivní kvůli maturitám, ale
v poslední době ji fanoušci mohli vidět již aktivní přímo ve finále UG BenQ DotA ligy
nebo finále posledního Meziherňového turnaje.

uNi.DotA:
cze Daniel "OFFak" Gorol
cze Adam "Serja" Fasora
cze Ondřej "Shadde" Varvařovský
cze Martin "matu" Hoskovec
cze Vladimír "Alckor" Chadima

Další staronovou skvadrou v řadách uNi je Warcraft 3 line-up plný zkušených hráčů,
kteří tyto klanové barvy hájí skoro všichni už od začátku klanu a to s jedinou pauzou, kdy squad dočasně hrál za projekt Illusion Pictures.

uNi.W3:
cze Martin "NoXHunter" Šmoldas
svk Marián "Elite" Horšulák
cze Filip "NooBs_King" Taptič
cze Lukáš "Linubay" Novotný
svk Patko "dArk" Bonk
cze Michal "Arach-non" Vávra
cze Tomáš "UnUK" Sikora

Poslední a zároveň nejnovější sekcí je nový Call of Duty 2 tým, který se přidal teprve
v průběhu tohoto víkendu. Je složený z mladých talentovaných hráčů, jimž by chtěl klan poskytnou potřebné zázemí pro růst jejich potenciálu.

uNi.CoD2:
cze Petr "Hawky" Žaloudek
cze Jakub "CUBANO" Číž
cze Tomáš "randal" Randášek
cze Martin "barney" Kratochvíl
cze Pavel "murphy"
cze Martin "norb" Novotný

V brzké době samozřejmě bude zveřejněna i Counter-Strike 1.6 sekce, v níž by Vás snad neměli zaskočit žádná neznámá jména, vesměs by se mělo jednat o samé ostřílené borce.
Dále se tým pokusí připravit některé zajímavé projekty, které by mohli zaujmout
i návštěvníky webu a hráče. Pro více informací navštivte přímo web www.teamuni.cz.