Přejít k hlavnímu obsahu

Uvidíme návrat Yellowstara do Fnatic?

22. 4. 2016 | 11:58 League of Legends
Pouze pár dní po skončení jarního splitu LCS je jasné, že Team SoloMid bude muset opět hledat minimálně jeden nový článek do svého týmu, Bora "YellOwStaR" Kim se vrací do Evropy.
Výchozí obrázek

Pouze pár dní po skončení jarního splitu LCS je jasné, že Team SoloMid bude muset opět hledat minimálně jeden nový článek do svého týmu, Bora "YellOwStaR" Kim se vrací do Evropy.

Francouzský support překvapivě zamířil do Ameriky před začátkem jarního splitu a doplnil tak nově složenou sestavu Teamu SoloMid. Co však nesedělo, bylo složení botlinky. YellOwStar, jakožto pasivní support, co rád roamuje po mapě, si už papírově s Doubleliftem sednout nemohl. I když se TSM dostali překvapivě až do finále, tak průběh celého jara ukázal, že obavy byly naplněné. Odchod YellOwStaR se tak zdá logickým.

YellOwStaR

Sám hráč prohlásil, že se chce vrátit zpátky do Evropy. Všechny okolnosti by seděly na to, že následující kroky YellOwStaRa budou směřovat zpátky domů, zpátky do Fnatic. Dle ověřených zdrojů totiž dosavadní support týmu Johan "Klaj" Olsson bude jedním z členů nově založení Fnatic Academy po boku hráčů jako Welryb nebo Impaler.

Místo pro YellOwStaRa je tak uvolněné právě včas. Nebylo by to v historii Fnatic poprvé, jistě si pamatujete, když Rekkles utekl do Alliance, načež se po jednom splitu vrátil a uznal svou chybu. Pokud by to bylo podobně i s francouzským supportem, tihle dva zkušení hráči by se opět potkali na lince a Fnatic by tak byli ještě o stupeň či dva silnější.

Když se vrátíme k situace TSM, tak díky odchodu YellOwStaRa se opět uvolnilo jedno místo pro importy, tedy hráče z cizího regionu. Na jeho místo tak může přijít naprosto kdokoliv, TSM nejsou omezení pouze na hráče z NA. Nejvíce se nabízí korejský support Piccaboo, jenž byl s přestupem do SoloMidu spojován i před půl rokem. No každopádně scéna opět slibuje zajímavé přestupní období, a to jsme teprve na začátku!

Zdroj: espn.com
Štítky: fnatic, TSM
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.