Přejít k hlavnímu obsahu

V sobotu v Brně v eSport baru WarCraft 3 turnaj

8. 5. 2018 | 17:04 Warcraft 3
Po X letech se vracíme k našemu oblíbenému hernímu titulu WarCraft 3 a to v Brně v eSport baru Tribunal pod záštitou Learn2play již tuhle sobotu! V Tribunalu je to již třetí offline turnaj v této kategorii za poslední rok a na tom posledním si odnášel headset - cenu prvního místa  Pavel Šeda, držitel 3. místa z MČR 2012.
Výchozí obrázek

Po X letech se vracíme k našemu oblíbenému hernímu titulu WarCraft 3 a to v Brně v eSport baru Tribunal pod záštitou Learn2play již tuhle sobotu! V Tribunalu je to již třetí offline turnaj v této kategorii za poslední rok a na tom posledním si odnášel headset - cenu prvního místa  Pavel Šeda, držitel 3. místa z MČR 2012. V únoru se turnaje zúčastnilo ve full double elimination 16 hráčů, z toho 3 holky a jen málokdo předvedl tryhard style. I tentokrát je vstupné zcela zdarma, takže zahrát si může opět kdokoliv na připravených PC gearech a ve zbývajícím čase můžete sledovat stream probíhajících her s ostatními na baru. 

Formát 1vs1 turnaje bude vybrán na místě, podle počtu hráčů tak, aby si každý dostatečně zahrál a abychom si mohli pozdní večerní hodiny zpříjemnit lahodným mokem. Bude se hrát verze hry 1.29.2. Na místě je připraveno 6 počítačů, na kterých se bude turnaj hrát a registrace probíhá na místě. Vlastní klávesnice, myši a hotkeye jsou povoleny. Na základě předchozích zkušeností byly přehodnoceny ceny a pro hráče jsou připraveny poukázky se slevou na bar.

Mappool:
  • (4) Twisted Meadow 
  • (4) Turle Rock 
  • (2) Echo Isles 
  • (2) Terenas Stand 
  • (2) Two Rivers 
Kdy: 12.5. v 18:00 hod (registrace - zdarma)

Kde: Tribunal eSport Bar, Štefánikova 4, Brno (Lůžánky)

Sledujte událost na Facebooku