Přejít k hlavnímu obsahu

Vejvyk novou posilou Dark Tigers

20. 1. 2018 | 02:09 Hearthstone
Hearthstone sekce týmu Dark Tigers se po třech měsících opět rozrostla o jednoho člena.
Výchozí obrázek

Hearthstone sekce týmu Dark Tigers se po třech měsících opět rozrostla o jednoho člena.

Když nebudeme počítat nového manažera věnujícího se výhradně karetní sekci Dark Tigers, posledním přírůstkem do tygří rodinky byl Michal 'Vlčák77' Vlk, který přišel z eEriness. Novou posilou se tentokrát stává hráč, jehož jsme v minulosti mohli vidět nejdelší dobu u týmu iNvolute. Pavel 'Vejvyk' Vejvalka nedávno strávil delší čas v Anglii, kde se představil například na turnaji Red Bull 5G, proto jej budou na domácí scéně zdát pouze ti nejvěrnější fanoušci. Jak sám hráč na fanpage prohlásil, na tryhard se těší a pokud možnosti dovolí, chystá se i streamovat.

Vedení organizace se rozhodlo na základě nových pravidel HCT rozšířit svůj tým na 6 hráčů, i přes to, že světový trend je spíše opačný. CZ/SK scéna má mnoho kvalitních hráčů, kteří si zaslouží podporu a my se rozhodli pro dva tříčlenné týmy. Sestavu by tak měl doplnit ještě jeden hráč. O dalších krocích a plánech Hearthstone sekce vás budeme informovat. Vejvykovi přeji mnoho štěstí a úspěchů pod našimi barvami,

dodal za Dark Tigers k nové posile manažer Michal Hrdlička.

Nynější sestava Dark Tigers.Hearthstone:

{#Česká Republika} Vladimír 'HAVAJSMURf' Koutný
{#Česká Republika} Jiří 'Nyrf' Vencovský
{#Česká Republika} Matouš 'Bachi' Strmiska
{#Česká Republika} Michal 'Vlčák77' Vlk
{#Česká Republika} Pavel 'Vejvyk' Vejvalka

{#Česká Republika} Jakub 'Countdowner' Mašát - manažer

Štítky: Dark Tigers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.