Přejít k hlavnímu obsahu

Verge DotA se mění na eMg

12. 7. 2007 | 07:32 Verge DotA se mění na eMg
Sekce Verge DotA se rozhodla odejít od organizace Verge Gaming. Měli by se teď připojit k eMg (Emazing Gaming) a to po rozpadu Verge. Toto rozhodnutí bylo zapříčiněno odchodem Matta Marcou od Verge.
Výchozí obrázek

Sekce Verge DotA se rozhodla odejít od organizace World Verge Gaming. Měli by se teď připojit k World eMg (Emazing Gaming) a to po rozpadu Verge. Toto rozhodnutí bylo zapříčiněno odchodem USA Matta Marcou od Verge.

eMg DotA sekce

Více známý jako WaC (Want a Cookie) byl tento team utvořen před dvěma lety před prvním startem ligy CAL. Od té doby, přes několik změn v sestavě, se dostali do multiclanu USA Team Xylorocket. V teamu zůstali do dnešní doby pouze dva hráči a to USA King a USA Whisper.

Byli hotovi v CAL, TFT a Prime Defending. Verge DotA patřila k první generaci DotA teamů se sponzory společně s World Pandemic, Německo JMC a USA Complexity. Když se DotA dostala na 2006 CPL Winter, Verge DotA porazila ve finále Check-Six.

eMg má také WoW, CS: S a jiné sekce. Není to poprvé, co přijímají pod svá křídla DotA sekci, starý team se skládal ze samých hráčů x6 a xms. Doufejme, že tentokrát se jim volba opravdu povedla.