Přejít k hlavnímu obsahu

Vstupenky na LanCraft 2015 v prodeji

23. 2. 2015 | 21:21 Všechny hry
Letošní LanCraft bude úplně jiný než všechny předcházející a to díky stěhování ze Starého Města do Ostravy. A právě registrace a platby na tuto legendární akci začínají právě teď! Rezervace míst na BYOC bude pak spuštěna začátkem března.Bohužel, oproti loňskému roku spolu se stěhováním do lepších prostor vzrostla takécena vstupenky. I tak je ale díky proslavenému jménu LanCraftu již teď jasné, že velikost akce a její kvalita se vším všudy bude stát za každou vynaloženou korunu.
Výchozí obrázek

Letošní LanCraft bude úplně jiný než všechny předcházející a to díky stěhování ze Starého Města do Ostravy. A právě registrace a platby na tuto legendární akci začínají právě teď! Rezervace míst na BYOC bude pak spuštěna začátkem března.

Bohužel, oproti loňskému roku spolu se stěhováním do lepších prostor vzrostla takécena vstupenky. I tak je ale díky proslavenému jménu LanCraftu již teď jasné, že velikost akce a její kvalita se vším všudy bude stát za každou vynaloženou korunu.

LanCraft 2015 Registrace

Hráči

Cena jednoho vstupného pro hráče je 800 Kč při platbě předem. V případě platby na místě je vstup tradičně o 100 Kč vyšší.

V rámci vstupného získáte:

 

  • místo pro sebe a počítač v herní hale, v BYOCu
  • možnost účasti ve vybraném hlavním turnaji
  • možnost účasti v libovolném množství turnajů a soutěží během celého LanCraftu (BYOC i v herních stáncách)
  • možnost přespání zdarma ve vyhrazených prostorách ve Sleeping area
  • přístup do všech veřejných částí LanCraftu

 

Diváci

Divácké vstupné je nově možné zakoupit na celou akci, nebo na jednotlivé dny. Cena na celou akci je při platbě předem 350 Kč. Při platbě na místě je vstupné na všechny 4 dny 500 Kč. Pokud se LanCraftu zúčastníte po kratší dobu, můžete koupit jednorázové vstupné v ceně 200 Kč na den. V tomto případě je platba možná jen na místě.

V rámci vstupného získáte:

 

  • vstup na určený počet dnu na LanCraft 2015
  • možnost účasti v doprovodných turnajích a soutěžích v herních stáncích
  • možnost přespání za poplatek ve vyhrazených prostorách ve Sleeping area
  • přístup do všech divákům přístupných částí LanCraftu

 

VIP vstupné pro první platící

Prvních 200 hráčů a 200 diváků, kteří zaplatí registrační poplatek, tak získají speciální VIP balíček, který bude obsahovat řadu dárků od LanCraftu a partnerů akce. Březnem počínaje vám možné podoby VIP balíčku jakožto mediální partneři budeme postupně představovat. Finální podoba balíčku bude překvapením a dozvíte se ji až na místě při předání. 

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.