Přejít k hlavnímu obsahu

Výsledky NightCupu #1

24. 7. 2007 | 14:47 Counter Strike: Source
Oficiální prohlášení cssource.cz:V sobotu večer se odehrál NightCup #1 pořádaný portálem cssource.cz ve spolupráci se společností ProGamers.cz. Do turnaje se přihlásilo 21 týmů. Celý turnaj probíhal v dobré náladě. Hlavním cílem bylo dobře si zahrát a pobavit se, což se myslím podařilo.Všechny zápasy se hrály s nasazením a nikdo nedal soupeři zadarmo ani kolo. Favorizované týmy turnajem procházely bez větších problémů. Menší překvapení se zrodilo v prvním čtvrtfinále, kdy  Defiance podlehli ve vyrovnaném zápase  UnitedSports a ve druhém čtvrtfinále nás potkala menší nepříjemnost a to odstoupení  Conexia gaming z turnaje. Finále bylo napínavé do posledního kola. Nejprve si Blue Apple na trainu vybojovali vysoký náskok a vypadalo to na jednoznačný zápas, ale UnitedSports dokázali zápas ještě zdramatizovat. Vítězství nakonec uhájili kluci z BlueApple, gratulujeme.Konečné pořadí cssource.cz NightCup #1 1.místo - Blue Apple (noBrain!, Agresiwni hawran, Scalper, empty, d*)2.místo - UnitedSports (elcarlos, Sadman, bclkostra, Snakey, XeRo)3.místo - team-defiance (WT, frost, dragen, ninja, anX)Děkujeme všem týmům, které nastoupili do cssource.cz NC #1. Věříme, že se Vám turnaj líbil a tímto jste všichni zváni na NightCup #2, který proběhne pravděpodobně v průběhu měsíce srpna.written by Sh4rp
Výchozí obrázek

Oficiální prohlášení cssource.cz:
V sobotu večer se odehrál NightCup #1 pořádaný portálem cze cssource.cz ve spolupráci se společností cze ProGamers.cz.
Do turnaje se přihlásilo 21 týmů. Celý turnaj probíhal v dobré náladě. Hlavním cílem bylo dobře si zahrát a pobavit se, což se myslím podařilo.

Všechny zápasy se hrály s nasazením a nikdo nedal soupeři zadarmo ani kolo. Favorizované týmy turnajem procházely bez větších problémů.
Menší překvapení se zrodilo v prvním čtvrtfinále, kdy cze Defiance podlehli ve vyrovnaném zápase cze UnitedSports a ve druhém čtvrtfinále nás potkala menší nepříjemnost a to odstoupení cze Conexia gaming z turnaje.

Finále bylo napínavé do posledního kola. Nejprve si cze Blue Apple na trainu vybojovali vysoký náskok a vypadalo to na jednoznačný zápas, ale UnitedSports dokázali zápas ještě zdramatizovat. Vítězství nakonec uhájili kluci z BlueApple, gratulujeme.

Konečné pořadí cze cssource.cz NightCup #1

1.místo - cze Blue Apple (noBrain!, Agresiwni hawran, Scalper, empty, d*)
2.místo - cze UnitedSports (elcarlos, Sadman, bclkostra, Snakey, XeRo)
3.místo - cze team-defiance (WT, frost, dragen, ninja, anX)

Děkujeme všem týmům, které nastoupili do cssource.cz NC #1. Věříme, že se
Vám turnaj líbil a tímto jste všichni zváni na NightCup #2, který proběhne pravděpodobně v průběhu měsíce srpna.


written by Sh4rp