Přejít k hlavnímu obsahu

Výstava GIGABYTE navštíví PragoFFest

29. 1. 2017 | 03:41 Všechny hry
Výchozí obrázek

Součástí programu PLAYzone arény na festivalu PragoFFest bude také stánek předního výrobce základních desek - GIGABYTE. Milovníci prvotřídního hardware se přímo na místě mohou těšit na výstavku nejnovějších základní desek série GIGABYTE AORUS Z270X Gaming. Při jejich zakoupení navíc běží akce na kupón se Steam hrou zdarma na stránkách gigabyte.eu.

Mimo letošních modelů desek budou připraveny také dvě herní stanice, na kterých budou v průběhu celého festivalu probíhat 1v1 turnaje v Counter-Strike: Global Offensive. Mimo kopy zábavy si jejich účastníci odnesou merchandise, ti nejdovednější i stylová GIGABYTE trička.

Jedním ze strojů bude módovaná mašina s názvem "Ultra G", takovou by každý chtěl mít doma! Jestli si chceš vyzkoušet hraní na tom nejlepším železu, nebo alespoň omrknout novinky ze světa základních desek, těšíme se na tebe od 2. do 5. února v PLAYzone aréně na PragoFFestu.

Štítky: GIGABYTE, PragoFFest
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.