Přejít k hlavnímu obsahu

Vytvoření týmu Overtime

16. 10. 2006 | 16:40
Včera spatřil světlo světa nový britský klan Overtime, který hodlá ve své zemi konkurovat i těm nejzvučnějším jménům jakými jsou bezesporu například týmy jako 4Kings či Dignitas.Tato sestava se prezentovala již na nedávném WSVG v Londýně, kde si nevedla vůbec špatně. Zápasy s 4Kings , seven a SuiGeneris dokázali dovézt až do prodloužení. To vše bez předchozího tréninku a přípravy na tuto soutěž. Možná bychom se jinak dočkali ještě mnohem zajímavějších výsledků.Tato pětice spolu již dříve působila pod názvem LastChance a v paměti bychom určitě vylovili jména jako madSpunk nebo Song.Line-up: Sean ‘madSpunK’ Loke Udai ‘Desp’ Zovidavi Dan ‘MutuM’ Gardner Dan ‘OneSmallHero’ Betts Song ‘Song’ Kwong
Výchozí obrázek

Včera spatřil světlo světa nový britský klan Overtime, který hodlá ve své zemi konkurovat i těm nejzvučnějším jménům jakými jsou bezesporu například týmy jako 4Kings či Dignitas.

Tato sestava se prezentovala již na nedávném WSVG v Londýně, kde si nevedla vůbec špatně. Zápasy s 4Kings , seven a SuiGeneris dokázali dovézt až do prodloužení. To vše bez předchozího tréninku a přípravy na tuto soutěž. Možná bychom se jinak dočkali ještě mnohem zajímavějších výsledků.

Tato pětice spolu již dříve působila pod názvem LastChance a v paměti bychom určitě vylovili jména jako madSpunk nebo Song.

Line-up:

Sean ‘madSpunK’ Loke
Udai ‘Desp’ Zovidavi
Dan ‘MutuM’ Gardner
Dan ‘OneSmallHero’ Betts
Song ‘Song’ Kwong

Hodně štěstí !

zdroj: www.nip-gaming.com

by inF