Přejít k hlavnímu obsahu

x6tence přichází o svého kapitána

27. 9. 2006 | 12:42
Špičkový tým x6tence je v uplynulých letech jednoznačně jedničkou na španělské půdě. Měli stále stejnou sestavu a v posledních třech letech dosáhli na první místo v národních World Cyber Games a obsadili třetí místo v NGL One a mnoho dalších dobrých umístění. Dnes oznámili, že jejich kapitán Jonathan 'MusambaN1' Torrent se chystá kvůli osobním důvodům nehrát. Byl známý jako jeden z nejlepších španělských Counter Strike hráčů, který je zařazený na prvních místech v různých španělských hráčských žebříčcích. Ikdyž bude nečinný, bude týmu stále v budoucnu pomáhat a předávat mu zkušenosti, které získal v průběhu své hráčské kariéry, ale nebude hrát žádné zápasy.
Výchozí obrázek

Špičkový tým spanelsko.gif x6tence je v uplynulých letech jednoznačně jedničkou na španělské půdě. Měli stále stejnou sestavu a v posledních třech letech dosáhli na první místo v národních World Cyber Games a obsadili třetí místo v NGL One a mnoho dalších dobrých umístění.

Dnes oznámili, že jejich kapitán spanelsko.gif Jonathan 'MusambaN1' Torrent se chystá kvůli osobním důvodům nehrát. Byl známý jako jeden z nejlepších španělských Counter Strike hráčů, který je zařazený na prvních místech v různých španělských hráčských žebříčcích. Ikdyž bude nečinný, bude týmu stále v budoucnu pomáhat a předávat mu zkušenosti, které získal v průběhu své hráčské kariéry, ale nebude hrát žádné zápasy.

Do role vůdce týmu byl pasován hráč spanelsko.gif DrastyK. Navíc byl také oznámený nový přírůstek do týmu. Skrývá se pod přezdívkou spanelsko.gif r1bera nebo známý také jako David Antón. Dříve byl v týmech spanelsko.gif inTruders a spanelsko.gif redCode. Tým se nyní skládá z následujících hráčů:

spanelsko.gif DrastyK
spanelsko.gif milicua
spanelsko.gif Flipin
spanelsko.gif DeyF
spanelsko.gif r1bera

zdroj: http://www.sk-gaming.com