Přejít k hlavnímu obsahu

x6tence v novém hávu

9. 4. 2010 | 23:56 Counter Strike 1.6
Španělský celek x6tence nakonec obměnil většinu svého kádru. Místo zmiňované trojice, musel nakonec tento gigant z jižní Evropy přivést mezi sebe hned čtyři nové hráče.
Výchozí obrázek

Španělský celek x6tence nakonec obměnil většinu svého kádru. Místo zmiňované trojice, musel nakonec tento gigant z jižní Evropy přivést mezi sebe hned čtyři nové hráče.

První den v dubnu jsme přišli se zprávou, kde španělský tým nepočítá do budoucna se třemi hráči ze své základní sestavy (čtěte x6tence ztrácí trojici hráčů). V článku jste se mimo to dozvěděli, že po konci španělské ESL Pro Series u týmu nadále nechce pokračovat dvojice David "r1bera" Antón a Lucas "recki" Reckerman. K této dvojici se připojila nakonec i dlouholetá opora týmu Antonio "FlippiN" Rivas, od té doby ovšem žádné zprávy z Pyrenejí nepřišli, až nyní.

U týmu, který skončil druhý v letošní EPS sezoně, se nakonec rozhodl skončit i španělský reprezentant Chritopher "poWer" Rodríguez, kterého prý k ukončení donutili osobní problémy.


x6tence - Spanisfury, neptuNo, GuMmY, hAder, arki
FOTO: x6tence.es

Manažeři se nakonec dohodli s trojicí hráčů rozpadajícího se týmu Unibet. K triu Omar "arki" Chakkor Feltrer, José Vicente "Spanisfury" González Moreno a Francisco-u "hAder" Vázquez-ovi se připojí člen celku Wizards Alberto "neptuNo" Molinillo, který už v loňském roce "oblékal" dres x6tence, ale kvůli zranění ruky musel skončit.

"Nejprve bych chtěl poděkovat manažerům a vedení týmu, kteří do mě vložili důvěru jakožto v nového kapitána a doufám, že budeme ctít klubové barvy tak jak si zaslouží," prozradil týmovému webu kapitán Borja "GuMmY" González.

Sestava x6tence

{#Španělsko} Borja "GuMmY" González
{#Španělsko} Alberto "neptuNo" Molinillo
{#Španělsko} Omar "arki" Chakkor Feltrer
{#Španělsko} José Vicente "Spanisfury" González Moreno
{#Španělsko} Francisco "hAder" Vázquez

Zdroj: HLTV.org
Štítky: Španělsko, x6tence