Přejít k hlavnímu obsahu

x6tence ve dvou

2. 10. 2011 | 18:21 Counter Strike 1.6
Španělský tým x6tence opouští trojice talentovaných hráčů. Podle informací se rozhodli ukončit své profesionální CS kariéry.Dnes se na webu španělské jedničky objevila zpráva, že tým opouští trio Jonathan "MusambaN1" Torrent - Adrián "sioK" Rodríguez - Aitor "milicua" Fernández. Důvodem odchodu těchto hráčů je podle všeho ukončení jejich kariéry.
Výchozí obrázek

Španělský tým x6tence opouští trojice talentovaných hráčů. Podle informací se rozhodli ukončit své profesionální CS kariéry.

Dnes se na webu španělské jedničky objevila zpráva, že tým opouští trio Jonathan "MusambaN1" Torrent - Adrián "sioK" Rodríguez - Aitor "milicua" Fernández. Důvodem odchodu těchto hráčů je podle všeho ukončení jejich kariéry.

Hráči údajně pověsili myšky na hřebík kvůli osobním životům. Během svého působení u španělské organizace dokázali vyhrát celých 56 eventů!

Odchod těchto hráčů však neznamená konec celého týmu. Do kádru se vrací Antonio "FlipiN" Rivas, který dostal za úkol složit novou pětku.

(FilipiN se vrací k aktivnímu hraní, foto: HLTV.org)

"x6tence.ESET oznamuje, že CS 1.6 tým nekončí. Po těchto těžkých ztrátách pracujeme na složení nového týmu, o kterém vás budeme informovat co nejdříve. Sdělit můžeme pouze fakt, že kapitánem týmu bude Antonio "FlipiN" Rivas, který se vrací k aktivnímu hraní", Teamx6tence.com

Zatím není známo, jestli u týmu zůstanou zbylí dvá hráči, tedy Jose "YuRk0" Antón Aspas a David "Kairi" de Miguel, o kterých se nikdo nezmínil.

Zdroj: HLTV
Štítky: x6tence