Přejít k hlavnímu obsahu

Xizt dočasně nahrazuje Olofa v FaZe

1. 4. 2018 | 18:25 Counter-Strike 2
Nejlepší tým světa FaZe Clan dnes oznámil vynucenou změnu ve své sestavě. Z osobních důvodů si totiž dává pauzu olofmeister, kterého nahradí další Švéd, Xizt.I když FaZe Clan přišel se správou o změně v sestavě trochu smolně právě 1. dubna, rozhodně se o aprílový vtípek nejedná. Nejlepší hráč roku 2015 a momentální hráč týmu FaZe Clan dočasně končí v nejlepším týmu světa.
Výchozí obrázek

Nejlepší tým světa FaZe Clan dnes oznámil vynucenou změnu ve své sestavě. Z osobních důvodů si totiž dává pauzu olofmeister, kterého nahradí další Švéd, Xizt.

I když FaZe Clan přišel se správou o změně v sestavě trochu smolně právě 1. dubna, rozhodně se o aprílový vtípek nejedná. Nejlepší hráč roku 2015 a momentální hráč týmu FaZe Clan dočasně končí v nejlepším týmu světa.

Xizt se vrací do akce v nejlepším týmu světa (foto: HLTV)

Olofmeister si bere pauzu z důvodu rodinných problémů, s kterými se momentálně potýká. Zatím není jisté, jak dlouhá Olofova pauza bude, ani jestli Olof stihne alespoň DreamHack Masters Marseille. Pravděpodobně by se však mělo jednat o dlouhodobější záležitost.

Na olofovo místo tak přijde další Švéd, Richard "Xizt" Landström. Ten teprve nedávno odešel z Ninjas in Pyjamas, i tak bylo jeho jméno jedno z nejvíce skloňovaných jmen v posledních týdnech. Původně měl totiž být novou akvizicí fnatic, švédský tým se vška rozhodl neměnit sestavu. V posledních dnech se o něm mluvilo kvůli týmu Cloud9, kam měl přijít jako náhrada za Stewieho, ktterý zamířil do SK Gaming. Kvůli jeho příchodu do FaZe zůstává americký tým s prázdnou.

FaZe Clan se bude objevovat v této sestavě:

{#Bosna a Hercegovina} Nikola "NiKo" Kovač 
{#Dánsko} Finn "karrigan" Andersen
{#Slovenská Republika} Ladislav "GuardiaN" Kovács
{#Norsko} Håvard "rain" Nygaard
{#Švédsko} Richard "Xizt" Landström

{#Švédsko} Olof "olofmeister" Kajbjer (pauza)

Zdroj: HLTV.org
Štítky: FaZe
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.