Přejít k hlavnímu obsahu

Z way2go.improved se stává Improved.Gaming

27. 2. 2007 | 18:03 Counter Strike 1.6
Tým way2go, kterému se pro turnaj shgOpen podařilo získat podporu dánské společnosti Improved, dnes oznámil, že se rozhodl i nadále pokračovat ve spolupráci právě s Improved. Nyní tedy bude tento tým vystupovat pod novým jménem, Improved.Gaming. Změny se ale netýkají pouze jména, sestavu totiž opustili dva hráči, Magnus "pzyclone" Hansen a Henrik "walth" Hecklen.
Výchozí obrázek

Tým Dánsko way2go, kterému se pro turnaj shgOpen podařilo získat podporu dánské společnosti Dánsko Improved, dnes oznámil, že se rozhodl i nadále pokračovat ve spolupráci právě s Improved. Nyní tedy bude tento tým vystupovat pod novým jménem, Dánsko Improved.Gaming. Změny se ale netýkají pouze jména, sestavu totiž opustili dva hráči, Dánsko Magnus "pzyclone" Hansen a Dánsko Henrik "walth" Hecklen.

Prázdná místa v sestavě nakonec zaplnili hráči z klanu Dánsko Spirit of Amiga, Dánsko Patrick "b1ng0" Sørensen a Dánsko Nicho "zitic" Petersson, kteří by měli týmu pomoci k lepším výsledkům. Kapitán týmu Dánsko Timm "ArcadioN" Henriksen řekl k jejich příchodu, "S oběma jsem již několikrát hrál a vím co dokáží. Oba jsou velmi talentovaní a nemůže být pochyb o tom, že budou pro tým přínosem."

Oficiální prohlášení:

S potěšením vám oznamujeme, že way2go.improved se od dnešního dne stane součastí našeho "většího plánu". Tým bude od nynějška vystupovat pod jménem Improved a můžeme vám zaručit, že ho uvidíte na několika nadcházejících LAN turnajích. Jak jste již možná zaznamenali naše soupiska také doznala jistých změn. Odešli pzyclone a walth a na jejich místě je mahradí zitic a b1ng0, kteří k nám přšli přímo z týmu Spirit of Amiga.

Sestava týmu Improved.Gaming:

Dánsko Timm "ArcadioN" Henriksen
Dánsko Christoffer "noas" Terkelsen
Dánsko Michael "Friis" Jørgensen
Dánsko Patrick "b1ng0" Sørensen
Dánsko Nicho "zitic" Petersson

Zdroj: www.meetyourmakers.com