Přejít k hlavnímu obsahu

Začátky: CzechCloud, Onden a první zápasy

9. 9. 2016 | 14:31 Vainglory
Pouhých pár dní zbývá do startu Samsung Vainglory ligy a přípravy vrcholí. Spolu s tím jsme si ve spolupráci se streamerem CzechCloudem a Ondenem z kanálu OndenOndwaK připravili druhý díl série pro začátečníky, kteří stejně jako kluci začínají se hrou a chtěli by se zlepšovat.
Výchozí obrázek

Pouhých pár dní zbývá do startu Samsung Vainglory ligy a přípravy vrcholí. Spolu s tím jsme si ve spolupráci se streamerem CzechCloudem a Ondenem z kanálu OndenOndwaK připravili druhý díl série pro začátečníky, kteří stejně jako kluci začínají se hrou a chtěli by se zlepšovat. Vrcholem toho by mělo být zapojení do ligy, kde stále máme dostatek míst pro každého! Pokud nemáte kamarády a hledáte spoluhráče, doporučujeme se přidat do CZ/SK komunity.

Po prvním dílu s tutorialem půjde CzechCloud i Onden na své první zápasy, vyvrcholí to také společným zápasem, kde oba poznají krásu hry, ale také tvrdost porážky. I tak nevěší hlavu a jak sami uslyšíte, těší se stejně jako my na příští díl, kdy to určitě soupeřům naloží. Pokud vás Vainglory také tak chytlo, v následujícím přenose se jistě dostanou i k pořádnému 3v3 zápasu!

První zápasy v podání CzechClouda:

První zápasy v podání Ondena:

Štítky: Vainglory
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.