Přejít k hlavnímu obsahu

Zaklínač 3: Divoký hon - impozantní bundle k oslavě impozantní hry

11. 3. 2015 | 09:07 Všechny hry
Blog Leslie Pirritano:Za svých více než 10 let v NVIDII jsem viděla, hrála a pracovala na nesčetně hrách. Jen pár z nich se mi vrylo do paměti takovým způsobem, že bych jim dala nálepku „impozantní“. The Witcher: Wild Hunt je jedním z takových titulů.
Výchozí obrázek

Blog Leslie Pirritano:

Za svých více než 10 let v NVIDII jsem viděla, hrála a pracovala na nesčetně hrách. Jen pár z nich se mi vrylo do paměti takovým způsobem, že bych jim dala nálepku „impozantní“. The Witcher: Wild Hunt je jedním z takových titulů.

Vývojářské studio CD Projekt Red přináší hráčům impozantní příběh, impozantní dobrodružství a impozantní grafiku. Nespoutaný svět této akční adventury je výkladní skříní počítačové grafiky, nabízející úchvatné pohledy a detailně vykreslené postavy.

Takže mne těší, že hru NVIDIA nabízí GeForce hráčům jako součást nového „impozantního“ bundlu.

Počínaje dnešním dnem, zákazník kupující u vybraných partnerů grafické karty GeForce GTX 980, 970, nebo 960, nebo herní notebook s grafickou kartou GTX 970M a vyšší, dostane zdarma kupon s hrou The Witcher 3: Wild Hunt.

Tuhle hru si budete chtít vychutnat naplno. Společnosti NVIDIA a CD Projekt Red usilovně spolupracovali na reálném podání postav i prostředí za pomoci technologií jako NVIDIA HairWorks nebo NVIDIA PhysX.

Země Severních království oživí více než 50 různých monster a postav se srstí a vlasy počítanými pomocí technologie HairWorks. PhysX má zase na starosti reálné vlastnosti oblečení, které mají postavy na sobě. Přidej zničitelné objekty a představ si, jak úžasně bude vypadat každý souboj.

Hra bude uvedena jak v Severní Americe tak v Evropě 19. května. Seznam vybraných prodejců nejdeš zde: www.GeForce.com/GetTheWitcher3.