Přejít k hlavnímu obsahu

Zápas PGS vs GG se bude opakovat

28. 2. 2007 | 15:48 Counter Strike 1.6
Minulý týden se hrál zápas soutěže ESL Extreme Masters, ve kterém se týmu GoodGame podařilo porazit polského suveréna Pentagram.G-Shock 2-0 (16-13 a 16-6). Ovšem jeden z hráčů týmu GoodGame, Issam "Issam" Lahouasnia, nebyl dostatečně seznámen s ESL Aequitas, protože při restartu hry se anti-cheat znovu nepřipojil. Důsledkem tohoto nedorozumění byl nakonec protest proti francouzskému týmu GoodGame.
Výchozí obrázek

ESL Extreme MastersMinulý týden se hrál zápas soutěže ESL Extreme Masters, ve kterém se týmu Francie GoodGame podařilo porazit polského suveréna Polsko Pentagram.G-Shock 2-0 (16-13 a 16-6). Ovšem jeden z hráčů týmu GoodGame, Francie Issam "Issam" Lahouasnia, nebyl dostatečně seznámen s ESL Aequitas, protože při restartu hry se anti-cheat znovu nepřipojil. Důsledkem tohoto nedorozumění byl nakonec protest proti francouzskému týmu GoodGame.

Rozhodnutí ze strany ESL bylo jednoduché, zápas se odehraje znovu. Datum, na které byl tento zápas stanoven je čtvrtek 1.3. 2007 ve 21.00 CET.

Zde je vyjádření Nicolase "Incolas" Cerrata člena oragnizačního týmu GoodGame:

"Je to smutné, Pentagram využil toho, že jeden z našich hráčů (Issam) se s Aequitas doposud nesetkal a právě kvůli tomuto nedorozumění nyní vypadáme jako chaetři. Issam totiž udělal jednu chybu, kdy použil tento program a po té, těsně před zápasem, ručně restartoval hru. Nyní nám tedy nezbývá nic jiného než se soustředit na odvetu."

Kompletní reportáž z celé akce můžete najít u nás v sekci Reportáže.

Zdroj: www.meetyourmakers.com