Přejít k hlavnímu obsahu

Zeptejte se #7 - Adam 'Neci' Zoula

10. 8. 2012 | 14:05 Counter Strike: Source
Máme tu sedmé pokračování seriálu "Zeptejte se", ve kterém vy sami budete podávat určenému člověku otázky, ze kterých si sám vybere a zodpoví na ně. Každý týden bude formou hlasování vybrán jeden člověk, hlasování se objeví v článku s odpovědmi. A právě další dotazovaným bude hráč eXtatus, Adam 'Neci 'Zoula.
Výchozí obrázek

Máme tu sedmé pokračování seriálu "Zeptejte se", ve kterém vy sami budete podávat určenému člověku otázky, ze kterých si sám vybere a zodpoví na ně. Každý týden bude formou hlasování vybrán jeden člověk, hlasování se objeví v článku s odpovědmi. A právě další dotazovaným bude hráč eXtatus, Adam 'Neci 'Zoula.

Neci se dostal k CS:Source někdy v roce 123, kdy začínal na surfech. Postupem času se přes hraní na publiku dostal ke svému prvnímu opravdovému týmu - eNigmatic, se kterým se dostal na svoji první lanku pořádanou Confisem, kde bohužel vypadli v prvním kole play-off proti favoritům. Dalším týmem, kde se Neci na delší dobu zabydlel, byl team fearless v sestavě Luka5, darKane, pep1k, pussyhead, se kterými hrál za organizace jako Fresh Gaming či Snoopy. V té době se již kluci dostávali na pomyslnou špičku naší scény. Potom však Neci dostal nabídku od Marka 'tmaven' Meleny do teamu, kterou kvůli konci aktivního hraní hráče darKane nakonec přijal. Sestava tehdy byla eRkon, tmaven, Burla, prox, kterého časem nahradil Bordel.

Kvůli problémům s přestupy v INTEL Lize I nakonec na LAN finále nahradila eRkona s Bordelem bratrská dvojice hellk-MrHanz. Další změnou v téhle sestavě byl odchod právě tmavena, kterého nahradil FLash. S touto sestavou se na mčr v barvách znovuzrozených nEophyte těsně nedostali na bednu a obsadili "bramborovou" pozici. Po MČR se team rozhodl nahradit FLashe proxem. V této sestavě obsadili na LAN Dětkovice 2011 druhé místo za eSubou. Jak se jim s proxem podařilo vyhrát INTEL Ligu II, tak i s proxovou náhradu Luka5em se jim podařilo v lednu tohoto roku vyhrát třetí ročník.

Posledními změnami v Neciho týmu byl chvilkový odchod Luka5e ke konkurenčním Authority Gaming, odkud se však během měsíce (po prohře s eXtatus na maďarském ICL) vrátil. Společně s Luka5em do týmu přišel Ice_, který nahradil Burlu odchoduvšího do eSuby. V současné době tento tým hájí barvy eXtatus.EIZO.

Nynější sestava eXtatus.EIZO:

{#Česká Republika} Ivo 'hellk' Hort
{#Česká Republika} Jan 'MrHanz' Hort
{#Česká Republika} Adam 'Neci' Zoula
{#Česká Republika} Lukáš 'Luka5' Zeman
{#Česká Republika} Jaroslav 'Ice_' Ferens

asd

Neci (druhý zprava) na LAN finále INTEL Ligy III

Největší Neciho úspěchy:

3. místo LAN Dětkovice 2010
2. místo INTEL Liga I: LAN finále
4. místo MČR 2011
1. místo INTEL Liga II: LAN finále
2. místo LAN Dětkovice 2011
1. místo INTEL Liga III: LAN finále
3. místo Infinity Csárnok LAN 13 (Maďarsko)
Vítěz mnoha Mezihernových turnajů

Do komentářů se tedy Neciho můžete ptát, na co vás napadne. Ke svému dotazu můžete také přidat, koho byste chtěli vidět v tomto seriálu příště. Shromažďovat otázky a vzkazy budu kolem 3 dní, poté se tu objeví další článek, již s Neciho odpověďmi, a také hlasováním o dalšího dotazovaného. Na závěr jenom dodám, že kvůli přehlednosti mezi otázkami v komentářích se nebudu ostýchat s promázáváním a případným banováním.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.