Přejít k hlavnímu obsahu

Zero oficiálně v HellRaisers

11. 4. 2016 | 21:40 Counter-Strike 2
Patrik "Zero" Žúdel, teprve sedmnáctiletý slovenský ostrostřelec, podepsal profesionální smlouvu v HellRaisers. Z pozice stand-ina se tak stává čtvrtým oficiálním hráčem týmu.
Výchozí obrázek

Patrik "Zero" Žúdel, teprve sedmnáctiletý slovenský ostrostřelec, podepsal profesionální smlouvu v HellRaisers. Z pozice stand-ina se tak stává čtvrtým oficiálním hráčem týmu.

Zero se na Counter-Strike scéně proslavil v týmech jako jsou nEophyte nebo Revolte. Poslední měsíce už ale strávil v HellRaisers, kde až do tohoto momentu figuroval pouze jako hráč ve zkušebím období. Za tuto dobu se mu povedlo zvítězit na PGL EU Minoru v Bukurešti a v Kodani na CPH Games. Zažil ale i neúspěchy na APM S2 Finals v Německu a v kvalifikaci na MLG Columbus, kdy HellRaisers nezvládli rozhodující třetí mapu proti týmu Liquid.  

Zero

Zero podepsal smlouvu HellRaisers (foto hellraisers.pro)

Nyní Zero podepsal profesionální kontrakt a stává se tak plnohodnotným členem týmu. Zero tento svůj posun v kariéře okomentoval ve vyjádření pro hellraisers.pro:
"Působím v týmu již asi 4 měsíce a za tu dobu jsme společně zažívali střídavě úspěchy i neúspěchy. Jsem rád, že se vedení se mnou rozhodlo podepsat smlouvu, ale to je teprve začátek. Přede mnou je spousta těžké práce, což je ale zároveň jediná věc, která stojí mezi mnou a dosažením mých cílů."
Svůj komentář k podepsání kontraktu přidal také generální manažer HellRaisers Maxim Bednarsky:
"Vždy je radost komentovat takovéto skvělé zprávy! Patrik je výborný kluk a nadějný hráč. Během několika posledních měsíců, které strávil v našem týmu, se projevil jako skvělý aimer a celkově jako dobrý hráč, na kterého je spolehnutí. Přívitejte prosím novou přicházející hvězdu evropského Counter-Striku!"
V sestavě HellRaisers tedy zůstává poslední okénko, a to na pozici pátého hráče. To v současné době obsazuje Richard "queztone" Strnátko, který je zatím v podobné pozici, jako byl do nynějška právě Zero, a teprve se uvidí, jestli i u něj dojde v brzké době k podepsání kontraktu.

Současná sestava HellRaisers má tuto podobu:

{#Česká Republika} Tomáš "oskar" Šťastný
{#Ukrajina} Kirill "ANGE1" Karasiow
{#Slovenská Republika} Martin "STYKO" Styk
{#Slovenská Republika} Patrik "Zero" Žúdel
{#Slovenská Republika} Richard "queztone" Strnátko (stand-in)

Štítky: HellRaisers, Zero