Přejít k hlavnímu obsahu

Zero opouští ex-Fraternitas

12. 10. 2015 | 18:47 Counter-Strike 2
Odchody hráčů a změny na scéně pokračují - k Martinu "STYKO" Stykovi a Tomáši "oskar" Šťastnému se pomyslně přidává i další ze základních kamenů původních nEophyte Patrik "Zero" Žúdel.Pomalu ale jistě na česko-slovenské scéně nastává organizovaný chaos, ve kterém různé sestavy opouští jednotlivci, v některých případech nahrazení jinými, v jiných - jako právě u ex-Fraternitas - zatím není jasné, co bude dál.
Výchozí obrázek

Odchody hráčů a změny na scéně pokračují - k Martinu "STYKO" Stykovi a Tomáši "oskar" Šťastnému se pomyslně přidává i další ze základních kamenů původních nEophyte Patrik "Zero" Žúdel.

Pomalu ale jistě na česko-slovenské scéně nastává organizovaný chaos, ve kterém různé sestavy opouští jednotlivci, v některých případech nahrazení jinými, v jiných - jako právě u ex-Fraternitas - zatím není jasné, co bude dál.

Po odchodu dua Martin "STYKO" Styk a Tomáš "oskar" Šťastný, kteří šli do světa hrát za HellRaisers po boku tří Ukrajinců, se dnes od dlouhodobé jedničky u nás odpojuje i sedmnáctiletý Patrik "Zero" Žúdel.


Zero nechává ex-Fraternitas ve dvou (foto: RE-PLAY)

Ten se podle jeho vyjádření na Facebooku bude nadále věnovat streamování a individuálnímu zlepšování, dokud v budoucnu nepřijde nová šance:

Pred viac než rokom mi prišla ponuka ktorá mi zmenila život, šanca dostať sa na vrchol našej scény v hre ktorú sledujú milióny ľudí. Zahrať si s ľuďmi ktorých som sledoval len vo videách a hovoril si, tam raz chcem stáť. Vtedajšia zostava nEophyte (Ja, STYKO, uno, kaparzo, barb1) sa hneď stala top 1 u nás a vedel som, že to tak aj zostane. Na vrchole sme boli viac než rok a aj napriek zmenám a prehrám sme vždy stáli naďalej. Reprezentovali sme Slovensko a Česko ako nikto nikdy predtým a získali sme rôzne ocenenia a konečne sme ostatným ukázali, že nepotrebujete byť hviezdy na to aby ste podávali hviezdne výkony. Ale aj napriek tomu všetkému sa naše cesty delia a takisto ako oskar a styko, opúštam a týmto aj rozpúšťam pôvodnú zostavu nEophyte ktorá vládla dlhšie ako kto kedykoľvek predtým. Robím to z rôznych dôvodov a čo sa týka mojej budúcnosti, plánujem sa zlepšovať individuálne a keď znova príde šanca, vrátiť sa na vrchol a znova reprezentovať naše republiky. Zatiaľ sa budem venovať streamu, kde ma budete môcť sledovať každý deň. Týmto by som chcel poďakovať všetkým mojím bývalým spoluhráčom s ktorými som hral pod tagom nEophyte, bola to jednoznačne super jazda. Ďakujem.

Prozatím není jasné, co se bude dít s opuštěnou dvojicí v podobě Richarda "queztone" Strnátka a Tomáše "barb1" Hrádka. Druhého z nich jsme mohli vidět v sestavě Cyborg Factory na FOR GAMES festivalu, kde se odehrávalo TopGaming finále, ve kterém si došel pro stříbro po prohře s eSubou.

Na Hrádkův permanentní přechod pod Cyborg Factory ukazuje i fakt, že Michal "KETUBOR" Csontoš smazal svůj původní příspěvek na Facebooku, ve kterém poukazoval na změny v týmu (akvizice mladého dua fem-Frozenn), a nahradil ho novým:

V každém případě se brzy dočkáme dalších změn na scéně, po neúspěchu s akvizicí Davida "KAPARZO" Laciny je však možné předpokládat, že se následující dvojice nebude pokoušet o znovuzrození nEophyte, ale ubere se jinou cestou k jednomu ze zajetých týmů:

ex-Fraternitas

{#Slovenská Republika} Tomáš "barb1" Hrádek
{#Slovenská Republika} Richard "queztone" Strnátko

Chystáme rozhovor s jedním z členů původní sestavy, ve kterém se budeme snažit vrhnout světlo na nastalou situaci a snad i budoucnost jednotlivců nejlepšího týmu u nás.

Štítky: Zero, Fraternitas