Přejít k hlavnímu obsahu

Zero opouští Revolte, zamíří do HellRaisers?

2. 1. 2016 | 10:23 Counter-Strike 2
Slovenský reprezentant Patrik 'Zero' Žúdel po krátkém působení v maďarském týmu Revolte mění barvy a to z důvodu údajně neodmítnutelné nabídky. Kam by mohl Zero zamířit?
Výchozí obrázek

Slovenský reprezentant Patrik 'Zero' Žúdel po krátkém působení v maďarském týmu Revolte mění barvy a to z důvodu údajně neodmítnutelné nabídky. Kam by mohl Zero zamířit?

V noci z pátku na sobotu byl oznámen přestup týmu Revolte k organizaci GameAgents. Součástí tohoto přechodu byla také jedna změna v sestavě, kdy právě Patrik 'Zero' Žúdel sestavu opustil. Jak říká v oficiálním prohlášení jeden z hráčů Gábor 'gabesson' Málovics, Zero dostal nabídku, která se nedala odmítnout, do týmu se místo něj vrací Arnold 'NEY' Kiss.

GameAgents

Zero se v letošním roce opravdu vyšvihnul. Nejprve se dostal do kádru domácí jedničky nEophyte a i když si po odchodu dvojice oskar, STYKO chtěl dát pauzu s hraním, po chvilce zamířil právě k maďarským Revolte. S tímto týmem se zúčastnil také jedné offline akce, turnaj ESL South East Europe Championship dokázali Revolte dokonce celý vyhrát.

Pokud jde v případě Zera o takřka neodmítnutelnou nabídku, kam byste si dokázali představit, že slovenský talent zamíří? Nabízí se například přestup k HellRaisers za oskarem a Stykem, nebo třeba k Na`Vi za GuardiaNem? Uvidíme, zda-li se k tomu samotný Zero vyjádří, jelikož až do oficiálního oznámení na portálu HLTV.org hráč zcela mlčel.

Nynější sestava týmu GameAgents:

{#Maďarsko} Gábor 'gabesson' Málovics
{#Maďarsko} Alexander 'rmL' Kancsev
{#Maďarsko} Dániel 'FoDa' Fodor
{#Maďarsko} Kevin 'Barcode' Bana
{#Maďarsko} Arnold 'NEY' Kiss 

Zdroj: hltv.org
Štítky: REVOLTE, Zero
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.