Přejít k hlavnímu obsahu

Zews nahrazuje SHOOWTiMA v Immortals

23. 7. 2016 | 16:51 Counter-Strike 2
Brazilský coach SK Gaming zews mění své působiště a přechází do immortals jako hráče. Z Immortals naopak odchází SHOOWTiME, který tak bude nahrazen.
Výchozí obrázek

Brazilský coach SK Gaming zews mění své působiště a přechází do immortals jako hráče. Z Immortals naopak odchází SHOOWTiME, který tak bude nahrazen.

Nejlepší tým světa SK Gaming přichází o coache, se kterým tým dokázal vyhrát dva majory po sobě. Wilton "zews" Prado, který měl nemalý podíl na skvělé taktické hře SK Gaming, patří k nejlepším taktikům ve hře. Zews v sestavě Immortals nahradí Gustava "SHOOWTiME" Gonçalves. V roli in game leadera nahradí boltze, který se na tuto roli necítí dostatečně zkušený a také kvůli ní ztrácí na individuálním výkonu.

Zews v dresu SK Gaming jako coach

Zews v dresu SK Gaming jako coach (Zdroj: HLTV.org)

Druhý nejlepší brazilský tým má za sebou zatím poměrně úspěšný rok. Immortals vyhráli DreamHack ZOWIE Open Summer 2016 a ještě pod tagem Tempo Storm vyhráli CEVO Gfinity Pro-League Season 9 a skončili druzí na DreamHack Austin 2016. Což je jistě na sestavu, jejíž věkový průměr se doteď pohyboval kolem 20 let, velmi úctyhodné. Týmu se však bohužel nepodařilo tento rok kvalifikovat ani na jeden major, což by právě zkušenostmi nabitý zews měl změnit. Zatím není jisté, jestli SK Gaming budou hledat nového coache.

Zews vydal k tomuto přestupu prohlášení:

"Odchod z SK bylo moje nejtěžší rozhodnutí, které jsem kdy musel udělat. To, co jsme spolu dokázali je neuvěřitelné. Vždy jsem tým bral jako rodinu a každý by měl vědět, že toto rozhodnutí nebylo bráno na lehkou váhu.

Rád bych začal poděkováním mým bývalým spoluhráčům: coldovi, tacovi, Ricardovi, Camile, ferovi, fnx a Fallenovi. Vy budete moje rodina navždy a fakt, že mám vaši podporu v mých snech znamená pro mě všechno. Sdílel jsem některé momenty, na které jsem nejvíce hrdý s vámi všemi.. Brečeli jsme společně. Smali jsme se společně. Dobyli jsme společně svět. Děkuji všem za všechno - Naučil jsem se hodně s vámi a věřím, že možná i vy jste se naučili nějaké věci ode mě stejně tak.

Jsem pyšný na to, že jsem po celou dobu svého coachování vždy snažil týmu pomoct jak ve hře, tak i mimo ní.

Ale sen hrát tu byl vždy... A po tom, co jsem se dozvěděl, že mě tým Immortals chce jako IGL, byl tento sen obnoven. Immortals je typ organizace, která nedělá zbrklá rozhodnutí. Vše je pečlivě analyzováno před tím než dojde k nějakému takovému rozhodnutí. Cítím, že Immortals má vše, co by měl mít úspěšný tým. Jejich neskutečný talent a vášeň pro hru, už jim přineslo několik úspěchů. I tak ale cítí, že mají navíc a věří mi, že jim s tím pomůžu.

Z SK odcházím se dvěma vyhranými majory a nikdo mi to nemůže brát. Pracoval jsem opravdu tvrdě, ale nyní je čas pro novou výzvu a splnit si sen hrát."

Sestava Immortals:

{#Brazílie} Henrique "hen1" Teles
{#Brazílie} Joao "felps" Vasconcellos
{#Brazílie} Lucas "lucas" Teles
{#Brazílie} Ricardo "boltz" Prass
{#Brazílie} Wilton "zews" Prado 

Zdroj: immortals.gg
Štítky: Immortals, zews