Přejít k hlavnímu obsahu

Změny na české CoD2 scéně

3. 3. 2007 | 12:26
Za poslední dva dny se česká Call of Duty 2 scéna opět rozpohybovala. Velké změny zaznamenaly v sestavě dva přední CoD2 týmy hoRnets a cZklan.aqua. Nedávno opustili nadějný CoD2 tým hoRnets tři klíčový hráči - Jalu, kafeee a Kenny. To postavilo sršáně do velmi špatné situace a kluci museli začít jednat, neboť ve čtyřech není možné dále hrát, měl zbytek týmu na výběr - najít kvalitní náhradu nebo se rozejít. Na sršáně se ale usmálo štěstí, neboť vyhrocená situace v týmu cZklan.aqua vyvrcholila až k odchodu hráče fassy, který chvíli po tom přijal nabídku právě zmiňovaných hoRnets. Společně s fassou byl přijat také hráč kali, který dříve působil u clanů jako eSuba či SkyRiders. Vyjádření expa (hl. manager multigaming clanu hoRnets):''No, momentálně byl kolem náši cod2 sekce rozruch během jediného dne se sekce ocitla ve 4řech což podlé mého názoru za jeden den přijít o 3 hráče je pomalu na rozpad. Ale kluci rychle našli náhradu ve Fassovi z cZklanu a Kalim který dřívé působil v eSube . Doufám ,že tato sestava vydrží a ,že ukážeme jak CZ scéně tak EU !!! '' Nynější line-up hoRnets.CoD2 : skywalkEEr fY_ Recavalier LopFlop kali fassa V této sestavě jsou hoRnets silnější, než kdykoliv předtím, a tak jim držme palce, ať se jim konečně podaří prorazit a ukázat, co v nich je! Zdroj: http://www.hornets-team.com Jak samo vyplývá již z části o změnách u hoRnets, cZklan.aqua přišla o pátého hráče, fassu. Avšak z výjádření členů týmu bylo jasné, že s tímto odchodem se již dlouho počítalo, a tak byli kluci na tuto situaci předem připraveni. Důkazem jejich úctyhodné připravenosti je fakt, že hned pár hodin po odchodu fassy, už testovali svého nového hráče. Nový přírůstek do rodiny měl být oznámen hned po nightcupu, kde byl nový hráč skoušen. Když cZklan.aqua tento cup vyhrál, chvíli na to oznámil svého pátého hráče, kterým se stává zaFo (ex - nEophyte.INTEL) Vyjádření zaFa ( nový hráč týmu cZklan.aqua)''Ferda mi napsal, že nemají pátého hráče a jestli to s nimi nechci zkusit. Zahráli jsme pár zápasů a vše bylo už dokonáno. S klukama jsme si rozuměli a rozhodli se to dát teda dohromady. Takže hf all :p'' Nynější line-up cZklan.aqua : feRda Sketch steel ali zafo My se můžeme nechat jen překvapit, zda zafo dokáže kvalitně nahradit fassu a zda kluci navážou na minulé výsledky či dokonce půjdou ještě dál. Zdroj: http://www.czklan.com
Výchozí obrázek


Za poslední dva dny se česká Call of Duty 2 scéna opět rozpohybovala. Velké změny zaznamenaly v sestavě dva přední CoD2 týmy  hoRnets a  cZklan.aqua.



Nedávno opustili nadějný CoD2 tým hoRnets tři klíčový hráči -  Jalu,  kafeee a  Kenny. To postavilo sršáně do velmi špatné situace a kluci museli začít jednat, neboť ve čtyřech není možné dále hrát, měl zbytek týmu na výběr - najít kvalitní náhradu nebo se rozejít. Na sršáně se ale usmálo štěstí, neboť vyhrocená situace v týmu cZklan.aqua vyvrcholila až k odchodu hráče  fassy, který chvíli po tom přijal nabídku právě zmiňovaných hoRnets. Společně s fassou byl přijat také hráč  kali, který dříve působil u clanů jako eSuba či SkyRiders.

Vyjádření  expa (hl. manager multigaming clanu hoRnets):
''No, momentálně byl kolem náši cod2 sekce rozruch během jediného dne se sekce ocitla ve 4řech což podlé mého názoru za jeden den přijít o 3 hráče je pomalu na rozpad. Ale kluci rychle našli náhradu ve Fassovi z cZklanu a Kalim který dřívé působil v eSube . Doufám ,že tato sestava vydrží a ,že ukážeme jak CZ scéně tak EU !!! ''

Nynější line-up hoRnets.CoD2 :
 skywalkEEr
 fY_
 Recavalier
 LopFlop
 kali
 fassa

V této sestavě jsou hoRnets silnější, než kdykoliv předtím, a tak jim držme palce, ať se jim konečně podaří prorazit a ukázat, co v nich je!

Zdroj: http://www.hornets-team.com

 Jak samo vyplývá již z části o změnách u hoRnets, cZklan.aqua přišla o pátého hráče, fassu. Avšak z výjádření členů týmu bylo jasné, že s tímto odchodem se již dlouho počítalo, a tak byli kluci na tuto situaci předem připraveni.

Důkazem jejich úctyhodné připravenosti je fakt, že hned pár hodin po odchodu fassy, už testovali svého nového hráče. Nový přírůstek do rodiny měl být oznámen hned po nightcupu, kde byl nový hráč skoušen. Když cZklan.aqua tento cup vyhrál, chvíli na to oznámil svého pátého hráče, kterým se stává  zaFo (ex - nEophyte.INTEL)

Vyjádření  zaFa ( nový hráč týmu cZklan.aqua)
''Ferda mi napsal, že nemají pátého hráče a jestli to s nimi nechci zkusit. Zahráli jsme pár zápasů a vše bylo už dokonáno. S klukama jsme si rozuměli a rozhodli se to dát teda dohromady. Takže hf all :p''

Nynější line-up cZklan.aqua :
 feRda
 Sketch
 steel
 ali
 zafo

My se můžeme nechat jen překvapit, zda zafo dokáže kvalitně nahradit fassu a zda kluci navážou na minulé výsledky či dokonce půjdou ještě dál.

Zdroj: http://www.czklan.com