Přejít k hlavnímu obsahu

Změny na W3 scéně

11. 7. 2007 | 08:28 Změny na W3 scéně
Na Warcraft 3 scéně se dnes odehrály dvě malé změny a to okolo sekcí ve dvou teamech, a to u World Elite a pod.Hama. Jedni svoji sekci W3 vyhazují a druzí připírají pod svá křídla DotA sekci. Kdo je který team se dozvíte v dalších odstavcích. Tím, kdo svoji sekci vyhazuje jsou pod.Hama a to z důvodu jejich pochybných výsledků v posledních měsících. Pod tedy neprodloužili se svojí sekcí smlouvu a to z důvodu, že si myslí, že není dobré investovat finanční prostředky do teamu, který se nechce moc zlepšovat.Vyjádření manažera sekce, chrisinhoa: "Prvně chci poděkovat pod za jednoroční podporu a nechci zvěřejňovat interní detaily. V podstatě, pod nás kicknuli, protože neviděli žádnou perspektivu k doplnění tohoto teamu hráči, kteří by měli nějakou pomoc. Chtěli jsme to zkusit a postavit národní team, ale pod nechtěli spolupracovat. Doufám, že příště nalezneme team, který nás bude v této věci podporovat. Doufám, že můžeme postavit nový team okolo Treshe a AtoMa.".
Výchozí obrázek

Na Warcraft 3 scéně se dnes odehrály dvě malé změny a to okolo sekcí ve dvou teamech, a to u cina World Elite a de pod.Hama. Jedni svoji sekci W3 vyhazují a druzí připírají pod svá křídla DotA sekci. Kdo je který team se dozvíte v dalších odstavcích.

Tím, kdo svoji sekci vyhazuje jsou pod.Hama a to z důvodu jejich pochybných výsledků v posledních měsících. Pod tedy neprodloužili se svojí sekcí smlouvu a to z důvodu, že si myslí, že není dobré investovat finanční prostředky do teamu, který se nechce moc zlepšovat.
Vyjádření manažera sekce, de chrisinhoa: "Prvně chci poděkovat pod za jednoroční podporu a nechci zvěřejňovat interní detaily. V podstatě, pod nás kicknuli, protože neviděli žádnou perspektivu k doplnění tohoto teamu hráči, kteří by měli nějakou pomoc. Chtěli jsme to zkusit a postavit národní team, ale pod nechtěli spolupracovat. Doufám, že příště nalezneme team, který nás bude v této věci podporovat. Doufám, že můžeme postavit nový team okolo WorldTreshe a rusko AtoMa.".

 

Další novinkou je nová DotA sekce u clanu (jak jste jistě vytušili) World Elite. WE jsou známi především svojí W3 sekcí, kde hrají hráči jako kor Sky, kor Remind nebo kor SoJu. Tato herní organizace se rozhodla podpořit DotA scénu a tak jako i další clany (jako například eu SK Gaming) přijala DotA sekci.

Koho přijali? Rozhodovalo se mezi dvěma TOP čínskými clany: cina =GJ= (GodLike) a cina IFNT. Mezi těmito dvěma teamy se rozhodlo včera večer. Team GodLike zazářil ve finále WCG Asie tento rok v Singapuru. Na druhou stranu IFNT vyhráli letošní China Dota League.

V rozhodujícím zápase se hrály tři zápasy a GodLike vyhráli 2:1 a získali členství ve "Světové elitě". Gratuluji!