Přejít k hlavnímu obsahu

Změny v Hacker.PK - Update

10. 11. 2006 | 19:21 Counter Strike 1.6
Světoznámý korejský celek Hacker.pk dnešním dnem oznámil změnu ve svém cs squadu. Tým se nedávno zúčastnil WCG, kde se mu podařilo skončit na pěkném 5.-8. místě poté, co byl poražen od pozdějších vítězů Pentagram G-Shock. potěšující je okolnost, že v cestě pavoukem se jim podařilo porazit nesmiřitelné rivaly z wNv. Organizace s lítostí oznamuje, že jedna z největších hvězd týmu - ryu, končí s hraním na profesionální úrovni. Podle portálu Gotfrag nemá jeho ukončení nic společného s výsledkem na WCG, ale podle vlastních slov se na to ve svých pětadvaceti letech cítil dost starý. V současné chvíli není za ryu nalezena adekvátní náhrada, ale již nyní kapitán týmu solo vyjádřil své přání zúčastnit se CPL Korea a CPL Winter, takže nový článek sestavy bude pravděpodobně oznámen co nevidět. Line-up Hacker.PK: solo termi Bail hee //Update:Potom čo klan Hacker.PK opustil hráč ryu, sa tento klan začal obzerať po 5. hráčovi. Zostavu doplní dobrý priateľ sola, Hyunjin Miffy Son. Vyjadrenie Hyunjin Miffy Son na tento prestup:"Poznám sola už od základnej školy, predtým ako vstúpil do Hacker.PK. Priatelil som sa aj s ostatnými hráčmi z Hacker.PK, ale predtým som nemal dostatočný skill na vstup do tohto klanu. Hacker.PK pozostáva z úžasných hráčov, je to najlepší tím po stránke skillu, tento klan néma problémy s organizáciou, všetko je perfektne zabezpečené. Potom ako som dlhý čas hral CS po internete, som skúsil hrať s Hacker.PK na lane a myslím si, že ak budem naďalej hrávať na lane, môj skill vzrastie. Ryu bol veľmi dobŕy awpečkar a ja ho musím nahradiť, ale určite nebudem používať túto zbraň. Myslím si, že z nás bude teraz lepší tím a dúfam, že budem prínosom pre Hacker.PK"Aktuálna zostava Hacker.PK: solo termi Bail hee Miffy zdroj: www.nip-gaming.com by inF & H1tachi
Výchozí obrázek
Světoznámý korejský celek korea.gif Hacker.pk dnešním dnem oznámil změnu ve svém cs squadu. Tým se nedávno zúčastnil WCG, kde se mu podařilo skončit na pěkném 5.-8. místě poté, co byl poražen od pozdějších vítězů polsko.gif Pentagram G-Shock. potěšující je okolnost, že v cestě pavoukem se jim podařilo porazit nesmiřitelné rivaly z cina.gif wNv.

Organizace s lítostí oznamuje, že jedna z největších hvězd týmu - korea.gif ryu, končí s hraním na profesionální úrovni. Podle portálu world.gif Gotfrag nemá jeho ukončení nic společného s výsledkem na WCG, ale podle vlastních slov se na to ve svých pětadvaceti letech cítil dost starý.

V současné chvíli není za korea.gif ryu nalezena adekvátní náhrada, ale již nyní kapitán týmu solo vyjádřil své přání zúčastnit se CPL Korea a CPL Winter, takže nový článek sestavy bude pravděpodobně oznámen co nevidět.

Line-up Hacker.PK:

korea.gif solo
korea.gif termi
korea.gif Bail
korea.gif hee

//Update:
Potom čo klan Hacker.PK opustil hráč ryu, sa tento klan začal obzerať po 5. hráčovi. Zostavu doplní dobrý priateľ sola, korea.gif Hyunjin Miffy Son.

Vyjadrenie Hyunjin Miffy Son na tento prestup:

"Poznám sola už od základnej školy, predtým ako vstúpil do Hacker.PK. Priatelil som sa aj s ostatnými hráčmi z Hacker.PK, ale predtým som nemal dostatočný skill na vstup do tohto klanu. Hacker.PK pozostáva z úžasných hráčov, je to najlepší tím po stránke skillu, tento klan néma problémy s organizáciou, všetko je perfektne zabezpečené. Potom ako som dlhý čas hral CS po internete, som skúsil hrať s Hacker.PK na lane a myslím si, že ak budem naďalej hrávať na lane, môj skill vzrastie. Ryu bol veľmi dobŕy awpečkar a ja ho musím nahradiť, ale určite nebudem používať túto zbraň. Myslím si, že z nás bude teraz lepší tím a dúfam, že budem prínosom pre Hacker.PK"

Aktuálna zostava korea.gif Hacker.PK:

korea.gif solo
korea.gif termi
korea.gif Bail
korea.gif hee
korea.gif Miffy

zdroj: www.nip-gaming.com

by inF & H1tachi