Přejít k hlavnímu obsahu

Změny v inLogistic

1. 11. 2007 | 19:09 Counter Strike 1.6
Máme po Invexcupu a to je pro mnohé týmy ideální čas pro změnu sestavy. Dalším týmem, který tak provedl jsou inLogistic, a to ve velkém!"3in, 3out", tak by se dala charakterizovat tato obměna sestavy. Jedním z odchozích hráčů je Jaroslav "seth" Šimák z důvodů ztráty motivace a chuti do hry. Druhým, kdo opouští tým je Tomáš "satis" Kapar. Příčinou jeho rozhodnutí je nedostatek času. Poslední ztrátou pro tým je Zdeněk "boss" Ambroz. Ten se však s aktivním hraním neloučí ale rozhodl se přejít na CS:Source.
Výchozí obrázek

iLMáme po Invexcupu a to je pro mnohé týmy ideální čas pro změnu sestavy. Dalším týmem, který tak provedl jsou cze inLogistic, a to ve velkém!

"3in, 3out", tak by se dala charakterizovat tato obměna sestavy. Jedním z odchozích hráčů je cze Jaroslav "seth" Šimák z důvodů ztráty motivace a chuti do hry. Druhým, kdo opouští tým je cze Tomáš "satis" Kapar. Příčinou jeho rozhodnutí je nedostatek času. Poslední ztrátou pro tým je cze Zdeněk "boss" Ambroz. Ten se však s aktivním hraním neloučí ale rozhodl se přejít na CS:Source.

Jak už jsem prve naznačoval, obměna sestavy nebyla pouze jednosměrná. Tým hledal kvalitní náhradu, což se mu určitě povedlo. První posilou je cze Stanislav "iceSee" Vítovec, známý ze svého působiště v cze BUDEJCKÉ SLECHTĚ, po jejím rozpadu pak hráčem týmu cze OUTCAST.

Dalšími nováčky v týmu jsou cze Martin "unv1" Miština a cze Radek "r4il" Ječmínek, kteří se určitě dobře znají ze svého předchozího působiště v cze mySTerious STrangers. R4il pak ještě krátce působil ve cze FakaHeda e-Stars. Právě on má za úkol nahradit bosse na pozici ingame-leadera.

Vyjádření iceSeeho:
Nabídka od iL přišla zničehonic a jelikož se s Endruuem znám delší dobu a vim že je to HUSTOTÝPEK , moc sem neváhal.. Jelikož z bývalých iL moc členů nezbylo , rozhodli sme se oslovit unv1ho , kterýho taky znám už nějakou dobu , a r4ila , ten má za úkol nás usměrňovat ve hře :o). Od toho týmu si slibuju hlavně velkou pohodu, hodně nových trencovych tracků od Endruua a Vandita a hlavy! :))

nová sestava inLogistic o.s.:
cze Stanislav "vanDit" Bětík (leader)
cze Ondřej "Endruu" Piták
cze Jan "foRb1" Škramlík
cze Martin "unv1" Miština
cze Radek "r4il" Ječmínek
cze Stanislav "iceSee" Vítovec

Všem nováčkům i celému týmu přeji GL!