Přejít k hlavnímu obsahu

Změny v sestavě u nEophyte

11. 8. 2012 | 12:14 Counter Strike: Source
Dlouho se o nich nepsalo, tak tady tady jsou stručně všechny změny nEph v poslední době.První změnou u jedné z nejlepších sestav naší scény byl odchod Lukáše 'vergiL' Majerika ke konkurenčním Authority Gaming, se kterými na ICL 13 poté skončil čtvrtý. Od té doby už nehraje ani tam a je v menší inaktivitě. Za něj se do sestavy nEophyte natrvalo přišel Marek 'enda' Uhlík.
Výchozí obrázek

Dlouho se o nich nepsalo, tak tady tady jsou stručně všechny změny nEph v poslední době.

První změnou u jedné z nejlepších sestav naší scény byl odchod Lukáše 'vergiL' Majerika ke konkurenčním Authority Gaming, se kterými na ICL 13 poté skončil čtvrtý. Od té doby už nehraje ani tam a je v menší inaktivitě. Za něj se do sestavy nEophyte natrvalo přišel Marek 'enda' Uhlík.

Bohužel odchod vergiLa následovala další změna. Přemka 'huhy' Malinu v sestavě nahradil Josef 'pep1k' Božek, který naposledy hrál u eXtatus. huhy poté zamířil ke konkurenčním NO.NAME. Poslední důležitou změnou v sestavě je příchod Matouše 'pussyhead' Urbana poté, co na něj v eSubě po několika příchodech nezbylo místo. Matouš v sestavě nahradil Adama 'WarJoe' Bohumínského, který jak to tak vypadá, bude pomalu končit s aktivním hraním.

Nejbližší šance pro nEophyte.ROCCAT se ukazát bude na LAN Dětkovice 2012, kam sekce pocestuje. Jak se jim zadaří? Na LAN finále GIGABYTE Ligy se však kluci bohužel nedostali.

Nynější sestava nEophyte.CSS:

{#Česká Republika} Michal 'Bordel' Weiss
{#Česká Republika} Robert 'Jalu' Jalůvka
{#Česká Republika} Marek 'enda' Uhlík
{#Česká Republika} Josef 'pep1k' Božek
{#Česká Republika} Matouš 'pussyhead' Urban

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.