Přejít k hlavnímu obsahu

Známe datum a místo konání LanCraftu 2015!

24. 12. 2014 | 21:24 Všechny hry
Všichni nedočkavci a milovníci klasické české LAN párty LanCraftu už můžete slavit první dárek letošních Vánoc, byl oznámen termín příštího LanCraftu 2015!UPDATE: Ježíšek naděluje i podruhé, známe i místo konání LanCraftu - v níže zmíněných dnech se LanCraft 2015 uskuteční na výstavišti Černá Louka v Ostravě. Těšíme se na Vás!
Výchozí obrázek

Všichni nedočkavci a milovníci klasické české LAN párty LanCraftu už můžete slavit první dárek letošních Vánoc, byl oznámen termín příštího LanCraftu 2015!

UPDATE: Ježíšek naděluje i podruhé, známe i místo konání LanCraftu - v níže zmíněných dnech se LanCraft 2015 uskuteční na výstavišti Černá Louka v Ostravě. Těšíme se na Vás!

LanCraft 2015

Dle nedávných zpráv jistě všichni víte, že LanCraft se na příští kalendářní rok bude stěhovat a také bude větší, než kdykoli předtím. V roce 2015 se uskuteční pouze jediná akce s názvem LanCraft, takže si tohle datum pečlivě zapište, abyste na něj ani v nejmenším nezapomněli. Termínem LanCraftu 2015 bude červencový / júlový prodloužený víkend 23. až 26. 7. 2015.

Ale přátelé, to ještě není všechno! Dejme společně sbohem Starému Městu u Uherského Hradiště a přivítejme... Nene, tak jednoduché to mít nebudete. Druhý dárek v podobě nové lancraftí destinace zveřejníme až večer, až pěkne po večeři! Veselé Vánoce, ať žije LanCraft!

Zdroj: Fanstránka LanCraftu na Facebooku

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.