Přejít k hlavnímu obsahu

100 Thieves a FlyQuest mění junglery

2. 7. 2018 | 19:25 League of Legends
Severoamerické LCS organizace 100 Thieves a FlyQuest si vyměnily junglery. Ze 100 Thieves odchází hráč základní sestavy, Meteos, mezitím co z FlyQuest odchází náhradník AnDa. 
Výchozí obrázek

Severoamerické LCS organizace 100 Thieves a FlyQuest si vyměnily junglery. Ze 100 Thieves odchází hráč základní sestavy, Meteos, mezitím co z FlyQuest odchází náhradník AnDa. 

preview

Oznámení Meteosova konce v 100 Thieves doprovázela velká kontroverze. Meteos totiž ve svém příspěvku na Twitteru napsal, že byl vyměněn do FlyQuest, kde nemají volné místo v základní sestavě a sám nechce hrát za academy. Později ale svůj tweet smazal a 100 Thieves vydali oficiální vyjádření k celé situaci. 

„Minulý týden nás Meteos požádal, abychom ho nechali promluvit s dalšími LCS týmy o potenciálním přestupu. I přes úspěšné jaro a silný začátek letního splitu v týmu chyběla chemie a bohužel v našich řadách panovaly neshody mezi našimi hráči a realizačním týmem. I když jsme se snažili tyto problémy řešit, dospěli jsme k rozhodnutí, že je čas na změnu... ... Nabídka FlyQuest nám připadala jako nejlepší možnost pro 100 Thieves a zároveň nás ujistili, že Meteos dostane šanci poprat se o místo v základní sestavě týmu...”

- Tisková zpráva 100 Thieves

Andy "AnDa" Hoang hrál za základní sestavu FlyQuest v jarním splitu, ale v sestavě ho před letní částí sezóny vyměnil dánský jungler Santorin. Podle 100 Thieves bude AnDa v základní sestavě ve čtvrtém týdnu NA LCS. Na Rift Rivals bude hrát na jungle pozici Levi a na toplane nastoupí Brandini. 

Základní sestava FlyQuest

{#Korejská republika} Lee "Flame" Ho-jong 
{#Dánsko} Lucas "Santorin" Larsen  
{#Korejská republika} Jang "Keane" Lae-young 

{#Kanada} Jason "WildTurtle" Tran 
{#Kanada} Juan "JayJ" Guibert 

Základní sestava 100 Thieves

{#Korejská republika} Kim "Ssumday" Chan-ho 
{#Kanada} Andy "AnDa" Hoang  
{#Korejská republika} Yoo "Ryu" Sang-wook 
{#Spojené státy americké} Cody "Cody Sun" Sun 
{#Spojené státy americké} Zaqueri "aphromoo" Black