Přejít k hlavnímu obsahu

15. dubna nás čeká poslední kvalifikační kolo Samsung MČR Battle

12. 4. 2021 | 21:00 Brawl Stars
Již 15. dubna se můžeme těšit na poslední kvalifikaci první letošní série, které povedou až na samotné Samsung MČR v mobilních hrách. Sestav tým, zaregistruj se a zkus své štěstí právě teď! Budou mít Sampi.Tipsport třetí výhru v řadě, nebo se tentokrát na stupni vítězů objeví někdo jiný?
Samsung MČR - 3k
Samsung MČR - 3k
Zdroj: oficiální grafika

První dvě kvalifikační kola úvodní turnajové Samsung MČR v Brawl Starsmáme za sebou, již 15. dubna nás však čeká třetí turnaj. V tom druhém se zapojilo celkem 42 týmů, což bylo sice o dva méně než v prvním případě, ale účast to je stále obdivuhodná. Pořadí se na prvních příčkách po druhé kvalifikaci nezměnilo, favorité ze Sampi.Tipsport mají na kontě již 200 bodů a po dvou výhrách suverénně dominují tabulce. V těsném závěsu za nimi se nachází tým Pepis.Shop se 140 body, pro změnu za dvě druhá místa.

Harmonogram turnajové série:
Sobota 3. dubna, 18:00Samsung MČR Brawl Stars Battle #1
Čtvrtek 8. dubna, 18:00Samsung MČR Brawl Stars Battle #2
Čtvrtek 15. dubna, 18:00Samsung MČR Brawl Stars Battle #3
Čtvrtek 22. dubna, 18:00Samsung MČR Brawl Stars Battle - finále

Tento čtvrtek máš jedinečnou šanci ukázat, co v tobě opravdu je. Tahle cestička, vedoucí na MČR, zahýbe finálním pořadím a počtem bodů jednotlivých týmů pro finálový turnaj první série. Ze čtvrteční kvalifikace můžeš právě ty a tvůj tým vyjít jako vítěz, startovní pozici má každý stejnou. Dokážeš porazit úřadující mistry ČR a sebrat jim tak první příčku alespoň v posledním turnaji z této série? Pozvi si kamarády, sestav tým a zaregistruj se.

Body za umístění jsou následující:

  • 1. místo: 100 bodů
  • 2. místo: 70 bodů
  • 3. až 4. místo: 40 bodů
  • 5. až 8. místo: 20 bodů
  • 9. až 16. místo 12 bodů
Štítky: MČR mobile