Přejít k hlavnímu obsahu

21Phoenix se rozšiřují o LoR sekci

21. 2. 2020 | 17:22 Legends of Runeterra
Domácí organizace 21Phoenix tvoří novou LoR sekci a vítá nový přírůstek, a to Michala 'tittanballz' Rašku, který je pro tento český celek prvním, a určitě ne posledním, větším content creatorem letoška.
tittanballz
tittanballz

Někteří z nás již novou posilu znají z předchozích let jako hráče Hearthstone za Inaequalis z.s., nebo z jeho streamů, ale ti, kteří o tittanballzovi ještě neslyšeli, se určitě zajímají, co od něj můžeme očekávat za obsah.

Jak již bylo řečeno, jedná se o content creatora, streamera a také kompetitivního hráče zaměřeného v současné době převážně (ale nejen) na Legends of Runettera – hned se zúčastnil našich prvních dvou LoR turnajů. Jeho dřívější působení v týmu, kde se také věnoval karetní hře, mu určitě přineslo spoustu zkušeností a my jsme zvědaví na to, jaký výkon od něj můžeme očekávat. 

Celek 21Phoenix se chce v roce 2020 více zaměřit právě na tvoření kvalitního obsahu, takže letos můžeme nejspíš očekávat další spolupráce podobného rázu.

 

Jako první větší content creator roku 2020 se přidává Tittanballz! Michal streamuje převážně runeterru a můžete ho vidět...

Zveřejnil(a) 21Phoenix dne Čtvrtek 20. února 2020