Přejít k hlavnímu obsahu

Absolute Legends po rozpadu sekce okolo ecka nyní skládá nový tým, v jehož čele je veterán uno

28. 10. 2019 | 20:48 Counter-Strike 2
Absolute Legends se díky slovenskému managementu i nadále hodlá angažovat na CZ/SK scéně, a po rozpadu bývalé CS:GO sekce s hráči jako naturaL či ecko skládá zbrusu novou pětici.
Výchozí obrázek
MČR 2019

Absolute Legends se letos zúčastnili například PLAYzone Challenge nebo Tiger Masters kvalifikace, ale ocenění se jim sbírat vůbec nedařilo. Po období ticha tak nastává zcela neohlášený rozpad, který vyplaval na povrch až angažováním nové sekce. V jejím čele se nachází velezkušený Peter 'uno' Lipowski, po jehož boku se vrátí do akce Martin 'giotive' Brumerčík. Dva dlouholetí spoluhráči si do svých vybrali mladší střelce, což navazuje na unův pokus dát šanci novým tvářím. Minimálně v případě Josefa 'traxX' Mrvíka však o nováčka nejde, na scéně již nějaký čas také působí. Matěj 'SHINIGAMI' Pátek už dokonce pod Absolute Legends působil jako streamer a nyní tedy pouze rozšiřuje portfolio. Pětici uzavírá zřejmě nejméně známé jméno, kterým je Adam 'Blahys' Blaha.

Absolute Legends
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.