Přejít k hlavnímu obsahu

Aim assist pro PC obdržel podle data minerů nerf

31. 5. 2020 | 08:00 Fortnite
Dlouho debatovaný aim assist pro hráče s ovladačem na PC dostal podle různých data minerů nerf. Mnoho profesionálních hráčů si stěžovalo na zneužívání aim assistu v turnajích. Podle nich byl až příliš přesný.
Fortnite
Fortnite

Epic Games podle data minerů tajně upravila vlastnosti aim assistu pro PC verzi Fortnite. V souborech hry byly přepsány vlastnosti a sníženy některé vlastnosti aim assistu.

 

Epic Games se k této změně ještě nijak nevyjádřili a nevíme, jak moc hru tyto změny v kódu ovlivní. Tato informace je určitě důležitá pro profesionální hráče, kteří zůstali věrní klávesnici a myši, jelikož už ovladače v turnajích nemusí mít takovou výhodu, jak tomu bylo v minulosti. Několikrát aim assist kritizoval i známý streamer Tfue, který si stěžoval na fakt, že hráči s konzolemi dosáhnou perfektního aimu i bez tréningu. Mnoho hráčů tento nerf oslavuje na Twitteru a děkuje Epic Games za dlouho očekávaný nerf. Zdá se, že aim assist konečně dostal nerf, který byl komunitou doslova vytoužený a doufejme, že Epic bude i nadále věrně naslouchat komunitě.

Štítky: nerf, Aim assist,