Přejít k hlavnímu obsahu

Aktualizace MČR pořadí: Dva týmy se spojily a postupující šestnáctka vypadá jasněji, změní to Universe?

18. 9. 2020 | 14:14 PUBG: Battlegrounds
Entropiq na první pokus ve středu dokázali překonat hranici 2000 MČR bodů, ale o nich to dneska příliš nebude. V tuto chvíli se totiž odehrává poslední přestupové období, které spodní pozice může kompletně přesypat, což se v předchozích dnech už začalo dít.
MČR 2020 v PUBG
MČR 2020 v PUBG

Nejdůležitější změnou aktuálního přestupového období je fúze týmu Pampeliškoví Godi a organizace Infactus. Samostatně totiž na TOP 16 o nějakou tu stovku neútočili, ale společně se nyní posunuli na poslední postupové místo. Přestupové období probíhá do 20. září 23:59 a míč je aktuálně na straně Universe, kteří jsou bez sekce a z postupové šestnáctky nyní vypadli. Pokud by se však s někým ještě spojili, stále mohou o MČR usilovat. Jestli se však už nic podobně podstatného neudá, tak by se šestnáctka níže dala skoro považovat za finální. Nebudeme však předbíhat a necháme to na týmech, jak se s tím popasují. Stále je totiž před námi skoro celá MČR série.

MČR 2020 v PUBG
Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.