Přejít k hlavnímu obsahu

All-Star v Las Vegas je za námi: Kdo slaví?

10. 12. 2018 | 12:19 League of Legends
All-Star 2018 proběhlo v daleko uvolněnějším stylu, než kdy předtím. Hráči z celého světa svými výkony v Las Vegas hlavně bavili a udělali z All-Star báječnou tečku za letošním rokem.
Bang Sneaky Las Vegas
Bang Sneaky Las Vegas

I když se v podstatě o nic nehrálo, bez soupeření by to nebylo ono. Krom showmatchů v klasickém 5v5 jsme se ale dočkali i 1v1 turnaje, charitativního 2v2 turnaje, spousty zápasů v herních módech Nexus Blitz a ARURF a také soubojů Tandem, takže jsme mohli vidět spojení Sneakyho s myší a Banga s klávesnicí. Oba navíc v kombinaci s jejich párovým cosplayem Xayah + Rakan.

1v1 Turnaj:

Velkého boje jsme se dočkali v 1v1 turnaje, ve kterém loni vyhrála čínská superstar, Uzi. Ten se i letos dostal opravdu daleko, konkrétně do semifinále, kde ho porazil evropský midlaner Caps. Nový člen G2 Esports si další trofej získal díky vítězstvím nad Cerosem, Zerosem, Maplem, Uzim a Pabuem. Právě Pabu, který působí v australské OPL, svými výkony v 1v1 turnaji všechny ohromil, protože dokázal porazit velká jména, jako Faker či Doublelift. 

1v1 All-Star 2018

2v2 Turnaj:

V turnaji dvojic se nejvíce dařilo dvojici Voyboy + Doublelift, kteří do turnaje vstoupili pod jménem Doubleboy. Ve finále se jim postavila korejská dvojice Captain Jack a Faker, která prošla například přes evropské duo AlexelCapo. Díky vítězství si Američané mohli vybrat, na jakou charitu celkovou výhru vloží a rozhodli se darovat 100 tisíc dolarů organizaci M3 Tent Events

2v2 All-Star Las Vegas

NA > EU, CN > KR, Východ > Západ

Zvolené sestavy se v klasickém boji pět na pět střetli v boji rivalských regionů. NA LCS tentokrát porazila evropskou LEC a čínská LPL dominovala proti výběru z Jižní Koreji. Nakonec se rivalské regiony spojily a nastoupily týmy ze západu proti týmům z východu. Nakonec se radoval trenér Peanut a jeho východní patnáctičlenný tým. 

LPL

Všechny zápasy jsou dostupné k zhlédnutí ze záznamu na oficiálním webu LoL Esports. Na turnaji se objevila i několik žen, které na akcích Riot Games často nevídáme. Krom moderátorky Sjokz se na turnaji objevilo z několika regionů i několik streamerek či influencerek z herního světa. Mezi nimi byly i Luxxbunny (NA), Misthy (Vietnam), Riku (SEA) nebo Capri (LAS). 

Ženy All-Star 2018
Štítky: All-Star