Přejít k hlavnímu obsahu

Alliance po vítězství na DreamLeague S12 ukazují, že je s nimi nutno počítat

21. 10. 2019 | 16:59 Dota 2
Organizace Alliance potřebovala po odchodu celé sestavy do týmu Liquid nové hráče. Evidentně našla ty správné, poněvadž zvítězili hned na prvním velkém turnaji, kterého se zúčastnili.
Vítězové
Vítězové

Sestava

 Bulharsko Nikolay "Nikobaby" Nikolov
 Švédsko Linus "Limmp" Blomdin
 Izrael Neta "33" Shapira
 Švédsko Simon "Handsken" Haag
 Německo Adrian "Fata" Trinks

Alliance prošli skupinou jako horký nůž máslem. Nejprve zdolali ve dvou poměrně rychlých hrách severoamerický tým J.Storm (Moo, Nine, Brax, Mooz, Fear) a následně stejného výsledku dosáhli i proti CIS celku FlyToMoon (Kelen, Iceberg, Flow, Slayer, Alwayswannafly).

Jakožto vítězové skupiny B měli zajištěný postup do Upper Bracketu, kde se střetli s Ninjas in Pyjamas (Skiter, Gunnar, Universe, Biver, ppd). Dominance Alliance v sérii, kterou mimochodem odkomentovali dvojnásobní mistři světa Ceb a Notail, byla značná a zajistili si tak postup do finále vítězstvím 2:0.

Ve zmíněném finále se jejich oponenty stali poměrně málo známí hráči z týmu Demon Slayers (Costabile, iAnnihilate, OldWhite, Flee, Qzxuan). Outsideři nastoupili na švédský celek famózním způsobem a rychle se dostali do vedení 2:0. Zkušení matadoři však nenechali nic náhodě a díky třem vyhraným hrám za sebou si odnesli z Rotterdamu 100 000 $.

Pavouk turnaje
Lístky