Přejít k hlavnímu obsahu

Alza v bratislavském showroomu uspořádá při příležitosti mistrovství světa turnaje v NHL 19

9. 5. 2019 | 17:27 Všechny hry
Alza.sk ve spolupráci se společností Microsoft uspořádá hned čtyři unikátní herní turnaje. Tématikou májových soubojů budou hokejové turnaje a přihlásit se může kdokoliv.
Alza NHL 19
Alza NHL 19

Oblíbený bratislavský showroom se v průběhu května stane ohniskem hokejových bojů, které zažehne Alza.sk společně se společností Microsoft. Po čtyři víkendové dny v termínu 11. až 19. května se bude soutěžit o titul nejlepších hráčů ve hře NHL 19. Kromě oblíbených cen se bude bojovat i o medaile a speciálně vyrobené plakety, které budou pro každého vítěze personifikované. Veškeré ceny do soutěží dodaly společnosti Alza.sk a Microsoft (Xbox).

Veškeré gamingové dění se koná vždy v daný termín od 11:00 do 19:00. Cyklus je následovný: tři hodiny turnaje, volné hraní a opět tři hodiny turnaje. Po celý den navíc budou na místě vysílány zápasy MS, aby fanouškům ani v herní zóně nic neuniklo.

Alza NHL 19

Hrát se bude na konzolích Xbox One a kromě herních simulací proběhnou i soutěže v testech spojené se slovenskou hokejovou historií. Lákadlem tak nemusí být jen to, že si zahrajete hokejový turnaj, ale i to, že se právě tady budete moci koukat na hokejový šampionát probíhající v Bratislavě a Košicích. Právě v Košicích pak bude možnost vyzkoušet si nejnovější herní simulaci zcela zdarma, a to v prodejně hned vedle hokejové arény.

Herní akci pořádá Alza.sk a všechny informace najdeš buď na jejích stránkách nebo na oficiální FB události.

Štítky: Alza.sk, NHL 19
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.