Přejít k hlavnímu obsahu

Alza.cz se stává generálním partnerem MČR

17. 5. 2019 | 17:34 Všechny hry
Letošní MČR sezóna nabírá na obrátkách, online kvalifikace jsou v plném proudu a již v listopadu na nás čeká samotné finále v Brně. Jsme tedy rádi, že vám můžeme představit nového generálního partnera, který nám pomůže v tom, aby to letos opět stálo za to!
Alza se stává generálním partnerem Mistrovství ČR v PC hrách
Alza se stává generálním partnerem Mistrovství ČR v PC hrách

Esportovou sezónu bude na domácí scéně i letos uzavírat Mistrovství České republiky v počítačových hrách, na Výstaviště do Brna tentokrát přijedou ti nejlepší domácí hráči CS:GO a PUBG a opět tedy půjde o největší CZ/SK akci roku. V tom, aby to na takovém eventu vypadalo tak, jak se sluší a patří, nám pomáhají naši partneři. A nyní se k nim přidává další, přední tuzemský prodeje spotřební elektroniky Alza.cz!

Alza se stává generálním partnerem Mistrovství ČR v PC hrách

Alza.cz se těší obří oblibě jak u široké veřejnosti, tak u náročných uživatelů, mezi něž hráči videoher nepochybně patří. V Alze najdou hráči opravdu vše, co potřebují – od samotných počítačů a konzolí po periferii a hry. A cizí Alze není ani fenomén esportu, generálním partnerem Mistrovství ČR v PC hrách byla tato společnost už vloni a navíc se svým projektem Alza Gaming informuje o dění na poli profesionálního hraní a podporuje mladé talenty. Jsme tedy opravdu rádi, že se k nám na cestě za zorganizováním velkolepé herní akce přidává Alza i letos, bez silných partnerů by totiž MČR takové, jak ho známe, nebylo!

K uzavření partnerství se vyjádřil i Jan Sadílek, marketingový ředitel Alza.cz:

„Jsme velice rádi, že opět můžeme navázat na naši spolupráci při projektu Mistrovství ČR v počítačových hrách. Naším hlavním cílem není jen budování herní komunity v Česku a na Slovensku, ale i díky této akci můžeme edukovat mainstreamové publikum o tom, že hry nejsou škodlivé a naopak pomáhají ve vývoji lidské osobnosti. MČR jako takové je pro nás také důležitá platforma na podporu našich herních aktivit.“

MČR v PC hrách 2019
Štítky: Alza.cz, MČR
miluju videohry a hlavně ligu legend