Přejít k hlavnímu obsahu

AMA: Již dnes vám Faeli odpoví na vaše otázky

11. 7. 2020 | 11:41 Hearthstone
Česká organizace Entropiq se pustila do zajímavé série Ask me anything, kde mají samotní diváci jedinečnou možnost klást jakékoliv otázky směrem k hvězdám a elitním hráčům domácího týmu. Po prvním úspěšném dílu, kde účinkoval Double, tak budete mít již tuto sobotu šanci vyzpovídat legendu českého Hearthstonu, Faeliho!
AMA Faeli
AMA Faeli

Již tuto sobotu bude úspěšná domácí esportová organizace Entropiq pokračovat ve své nové sérii Ask me anything, kde budou mít diváci unikátní možnost vyzpovídat jednu z hvězd českého týmu. Tuzemská organizace si zvládla za relativně krátkou dobu od svého vzniku udělat velké jméno, a to jak výkony svých hráčů, tak i zajímavým děním v samotné organizaci. Poslední senzací byl vstup legendy českého fotbalu, Vladimíra Šmicera, do vod esportu jakožto ambasadora právě pro tým Entropiq! 

V minulém díle AMA měli fanoušci možnost položit své otázky směrem k elitnímu PUBG hráči, kterým není nikdo jiný, než sám Double. Záznam celého dílu, kde se role moderátora ujal RedgieBeardo, si můžete zhlédnout na oficiálním YouTube kanále týmu Entropiq. Tuto sobotu 11. července v 18:00 však celá série pokračuje druhým dílem, ve kterém se divákům a věrným fanouškům týmu naskytne skvělá příležitost vyzpovídat elitního Hearthstone hráče světových kvalit a držitele titulu mistra České republiky, kterým je samozřejmě Faeli!

Chceme našim fanouškům přinášet stále něco nového a forma „Ask me anything“ je skvělý způsob, jak naše fandy propojit přímo s hráči. První díl s Doublem, který moderoval jeho parťák z týmů RedgieBeardo, se setkal s velmi pozitivními ohlasy, takže jsme ani chvíli nepřemýšleli, že bychom nepokračovali dalšími díly. Již tuto sobotu bude možné pokládat otázky live na našem Twitch kanále jednomu z nejlepších hráčů Hearthstone na CZ/SK scéně, Faelimu,

říká Aleš Rataj, PR konzultant Entropiq.

Faeli AMA

Nezapomeňte si tedy v sobotu v 18:00 naladit Twitch kanál týmu Entropiq a zeptat se tak přímo na streamu legendy českého Hearthstonu na cokoliv, co vám přijde na mysl. Připomeňte si také nejzajímavější momenty z prvního dílu, ve kterém účinkuje Double, a podívejte se, co vás tak čeká a nemine již tuto sobotu.

Štítky: Entropiq, Faeli